Kajanje

Iskreno jeste iz prethodne teme. Bojim se ostaviti nekoga koga volim i ko me voli i bojim se da necu naci ponovo nekog takvog. Bojim se kajanja.
e jesi našla koga češ pitati
Možeš ti sve saslušati, pročitati, ali takve odluke "sama sa sobom" moraš doneti
Ja ti mogu samo reći ovo: bila sam u sličnoj situaciji, vrlo mlada, volela, ali sam imala cilj pred sobom. On se nije uklapao u taj cilj i ja sam ga ostavila. Da je bilo lako, nije. Da ne dramim sad, iako se u jednom trenutku nije činilo da će se to ikad desiti (o, da l ću ikad tako voleti....da li je on bio TAAAJ...TRT MRT), ipak sam vrlo brzo shvatila da sam dobru odluku donela. Nisam se pokajala.
Nipošto ne želim sugerisati da se odričeš ljubavi i ne pokušaš sve što je moguće da sve uskladiš, ali ja sam nekako, negde, ne znam KAKO, ZNALA da radim pravu stvar. Zato mislim da i ti to znaš.
Ne znam šta bih ti drugo rekla.

Ja se bojim zbog toga sto smo vec raskidali posle prve godine i nismo bili godinu dana,kasnije se pomirimo. A posle tog raskida odmah je nasao novu devojku,iz istog mesta kao ja,bukvalno noc kada je nju upoznao trebao je da se pomiri sa mnom,medjutim nije hteo jer sam ga ja ostavila kao i eto sa njom se smuva. Nije je voleo,bili su kratko zajedno. Doduse i ja sam nasla decka,ali kasnije. Koliko je to bolelo,ne mogu vam opisati. Ne zelim ponovo tu bol osetiti,uzasno je,uzasno. Mrzela sam je iz dna duse,bas sam bila povredjena,razocarana. Ali nekom magijom(ili mojim osecanjima) oprostim mu i skontamo se ponovo. Eto najvise se zbog toga i bojim. Mada si me prilicno uverila Jennifer. ❤

Iskreno jeste iz prethodne teme. Bojim se ostaviti nekoga koga volim i ko me voli i bojim se da necu naci ponovo nekog takvog. Bojim se kajanja.

Bojim se da on to zasluzuje,zato se i kidam ovoliko,premisljam i vazem. Da li cu pogresiti? Rekao je da mu kazem ako necu ziveti sa njim i da se razilazimo. Da ce me blokirati na komunikacijskim poljima i gotovo. Uhhh... plasim se toga,kako cu ga preboleti uopste? Ali to je valjda zivot,mora tako...
HVALA SVIMA NA ODGOVORIMA.

jel ne možeš da popraviš to što ti smeta

A konobare? I bolje konobarisati nego sedeti kuci i moliti se Bogu da novac padne sa neba. Boli me uvo za takve muskarce kao ti i takva misljenja. Ja to radim samo da pomognem mami,nije mi to profesolija. Zena ako je kvarna bice kvarna i u kuci,bilo gde. Ma...kome objasnjavati.

meni on ovako ne deluje zloćudan samo nekako ... takav
tj kao više ste nekako ravnopravni s tim što ne znam ako se baš pretplatio na tvoje pare :think:
a šta kad mu ti kažeš "ja od te kafane živim"
ja ovo iz nekih utisaka koji možda nisu tačni

Nije zlocudan,samo bezobrazan. Pa kad mu to kazem nasmeje se,kao u fazonu bas me briga ili kaze nadji drugi posao. A ja se jos skolujem. I kada sam htela naci drugi posao ljutio se,kakva menjacnica tamo na nekoj pumpi..uzaass.

Back