kajanje

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
sad gledam neke snimke na jutubu i secam se i ranije pola pesma djordja balasevica i drugih u komentarima imaju tuzne izjave ljudi koji se kaju i zale zato sto nisu postupili drugacije..
tako se secam bese neki lik sto je otiso negde u inostranstvo i napiso je nesto na foru da sam znao koliko bi ceznuo za njom i prazno se osecao nikad ne bi odlazio,ili dr likovi(vise muskih komentara:lol: bilo)sa nekim ceznjama i zeljom da je moglo drugacije ili da su ucinili drugacije.
pitanja:
1.koja je vasa najveca greska u ljubavi,tj da ste smatrali da cinite ispravno i posle se pokajali...i sta ste naucili iz svega toga?
2.da li ste u stanju da predjete preko ponosa da bi dosli do kraja neke price(recimo u svadji ste pa vas kuliraju a vi insistirate na razresenju i sl..),i dokle se borite i kad odustajete?
3.u radosnom duhu moje teme koja je najtuznija ljubavna prica za koju ste culi?:heart:

sad gledam neke snimke na jutubu i secam se i ranije pola pesma djordja balasevica i drugih u komentarima imaju tuzne izjave ljudi koji se kaju i zale zato sto nisu postupili drugacije..
tako se secam bese neki lik sto je otiso negde u inostranstvo i napiso je nesto na foru da sam znao koliko bi ceznuo za njom i prazno se osecao nikad ne bi odlazio,ili dr likovi(vise muskih komentara:lol: bilo)sa nekim ceznjama i zeljom da je moglo drugacije ili da su ucinili drugacije.
pitanja:
1.koja je vasa najveca greska u ljubavi,tj da ste smatrali da cinite ispravno i posle se pokajali...i sta ste naucili iz svega toga?
2.da li ste u stanju da predjete preko ponosa da bi dosli do kraja neke price(recimo u svadji ste pa vas kuliraju a vi insistirate na razresenju i sl..),i dokle se borite i kad odustajete?
3.u radosnom duhu moje teme koja je najtuznija ljubavna prica za koju ste culi?:heart:

1. Ne kajem se. Mozda sam u nekim odnosima bila prestroga, nekada prema sebi a nekada prema njima, i nisam dozvolila da se to vise razvije ali sve je to zivot.
Naucila sam da zivot mnogo toga sam uredi i da za sve postoji razolog. Verujem da nas nesto lose sacuva od neceg jos goreg.
2. Moram priznati da mi je ponos jaci od "ljubavi". Odustajem cim pistoji potreba za borbom. Mozemo se zajedno boriti za neki cilj, a kako niko nema tapiju ni na koga uzaludno je boriti se za neciju naklonost i odanost, to mora biti na dobrovoljnoj bazi a ne iznudjeno, isproseno. To znaci da odnos vise ne tece glatko. A samo i kada pomislis na kraj zaista i jeste vreme za kraj.
3. Kaporova "Sanja" koja se svaki put smanjila po malo na Vanjinu izdaju dok nije nestala.
"I sada kada setate Beogradom mozete videti Vanju kako hoda poguren. Ne od starosti nego zato sto trazi svoju Sanju."

pitanja:

nisam naucila nista, jer se svaki put isto postavim
kad bih se postavila drugacije, ne bih to bila ja..dzaba sto bi bilo pametnije
najveca greska je preveliko davanje..
joj sto bre ovu temu :(

nevezano za ljubav vise vezNo za zivot ja se kajem sto sam kreten..:lol:
e i kajem se sto nemam za sta da se kajem:lol:

- - - - - - - - - -

Mnogo toga,ali moram ici..
Podelicu po nesto za neki dan.;)

jao za tebe se secam da si pricao za neku ribu sto si raskinuo sa njom nesto na foru jer si mislio d nisi dovoljno dobar za nju..

nevezano za ljubav vise vezNo za zivot ja se kajem sto sam kreten..:lol:
e i kajem se sto nemam za sta da se kajem:lol:

- - - - - - - - - -

jao za tebe se secam da si pricao za neku ribu sto si raskinuo sa njom nesto na foru jer si mislio d nisi dovoljno dobar za nju..
E super,,Imam ideju :kez:
Imas fb?

- - - - - - - - - -

pa ne kupujem ja ljubav pobogu pa da dajem pare i materijalno
ne Too..:lol:
Ja dajem sve sto mi neko trazi a imam,,
ako zeli zajam ja dajem,ako zeli kola da mu zajmim ja zajmim..
obrnu me na brzake a ne umem da ne pomognem.
na to sam mislio..ali ako nije novac,stvari..onda je ;)Neznam.. ako ne zelis da nam kazes :lol:

E super,,Imam ideju :kez:
Imas fb?

- - - - - - - - - -

ne Too..:lol:
Ja dajem sve sto mi neko trazi a imam,,
ako zeli zajam ja dajem,ako zeli kola da mu zajmim ja zajmim..
obrnu me na brzake a ne umem da ne pomognem.
na to sam mislio..ali ako nije novac,stvari..onda je ;)Neznam.. ako ne zelis da nam kazes :lol:

hero uvek je znao suptilno da se reklamira i zloupotrebi svaku temu:lol:
treba te banovati sa foruma iz cisto moralnih razlogaXD

Back