KAJANJE...!

VisionOfDisorder:
To mi do jaja ide.

Mislim, kontash... probudish se jedno jutro posle jebene chetri godine i pochnesh da mislish o takvim sranjima. Ma idi.

Iskreno, nikad nisam umeo da prevazilazim stvari kako treba.

Ma nije to stvar znanja, nego volje... a i trenutnog raspolozenja... manje se kaznjavaj, nisi bre ti bas toliko los.. :) naprotiv.. :wink:

®:
Pa ako je bila u pitanju glupost, a to i dečko skapirucnuo, čemu onda kajanje? Takvog dečka, koji nije u stanju da ti oprosti glupost, i treba da izgubiš.

Biće da si ti pobrkala lončiće i ni sebi ne želiš da priznaš da je u pitanju nešto znatno nezgodnije od gluposti :)

Ne znam da li je skapirao ili nije ne zanima me iskreno...Sto vise pricam o tome vie me boli...Bolesno ga volim i to je to...

Uglavnom se kajem zbog nekih stvari koje nisam uradila ili mozda propustila iz ne znam kog razloga,naravno opet,nije se radilo o nekim toliko izuzetno vaznim zivotnim stvarima ali dobro,opet sitnice zivot znace....i ne kajem se zbog uradjenih stvari i da mi se pruzi prilika da se nadjem u situacijama u kojima sam se nalazila verovatno bi ponovo isto uradila!Ma oslanjam se na ono:ko zna zasto je to dobro.............! :D

kajem se što sam potpuno podlegao medijskoj kampanji, Mokinom hvalisanju i dizanju Miličića u nebesa...a znao sam na početku da će sve loše da se završi, zašto sam se onda nadao uopšte..:roll:

Back