gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
nije mi se desilo, a i ako bi se desilo ne bi bilo do meneNe kajem se nikad sto se seksa tice..Jel to neko zakazao pa sad tr mucinsavest dal je to tebe dal je do njega?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi se desilo, a i ako bi se desilo ne bi bilo do meneNe kajem se nikad sto se seksa tice..Jel to neko zakazao pa sad tr mucinsavest dal je to tebe dal je do njega?![]()
nisam baš sigurna da sam razumela šta si hteo da kažešЈа ти не могу бити другарица...
Само је то опростиво...![]()
znog sexa kao sexa ne, zbog toga sto sam se osetio iskoristenim da, ili szo sam trpao, da lazemo nos, gde mu nije mesto... ili kad se zaljubim a ona zauzeta, ili kad muz mafijoza hoce da mi polomi kicmu a ja ni kriv ni duzan, davno je bilo..ne ponovilo seda li ste se nekada i kada i koliko puta pokajali zbog nekog seksa?
neako niste zbog samog seksa uopšteno, onda da li ste se pokajali što ste nešto uradili tokom seksa, a posle shvatili da nije trebalo?
ne, ako sam mislio da nesto nisam uradio, nadjem nacin da ponovimo. Nedovrden posao ne volimako ne ni to, onda da l ste se makar pokajali što nešto niste uradili, a imali ste priliku?
verovatno, lad sam bio u ranim 20tim, al zaboravi se... nisam bas patio od toga, prodje jedan voz dodje drugi. Uglavnom sam nio sa svim devojkama sa kojima sam hteo.ako ne ni to, onda ste se pokajali možda nekad što niste nekoga opalili, a mogli ste.. a? jel jeste?
ako niste ništa od gore navedenog, jbg, promašili ste temu
Gde je to moguce,, ti si vatra ziva kao da te Nikola Tesla pantetiraonije mi se desilo, a i ako bi se desilo ne bi bilo do mene
Da imaju dve situacije za koje se strasno kajem. Da se desila jedna od njih sve bi bilo drugacije.Desavalo se da se kajem zato sto nesto nisam uradila, a ne zato sto jesam..
Uglavnom tako, ..
nisam baš sigurna da sam razumela šta si hteo da kažeš
Више за оно што нисам него што јесам а имао сам прилику.da li ste se nekada i kada i koliko puta pokajali zbog nekog seksa?
ako niste zbog samog seksa uopšteno, onda da li ste se pokajali što ste nešto uradili tokom seksa, a posle shvatili da nije trebalo?
ako ne ni to, onda da l ste se makar pokajali što nešto niste uradili, a imali ste priliku?
ako ne ni to, onda ste se pokajali možda nekad što niste nekoga opalili, a mogli ste.. a? jel jeste?
ako niste ništa od gore navedenog, jbg, promašili ste temu