"Kajaćeš se, kajaćeš se!..." : ))))))

shto ja nisam zhensko pa da mogu da preprichavam....eh....jes me jedared u srednjoj neka....joj heh....shou....kao njena sestra od ne znam chega uchila sa mnom(ako je sastavljeno odok da se ubijem)...i kao da ja upoznam njenu sestru-zove me ona....a s njom se nikad nisam druzhio....mislim druzhio sm se s njih 5-6 iz odeljenja....ko je odavle razumetje ak kazhem da je tipichna atenicharka (: joj (:.... i kao ruqjem se ja s tom sestrom...i kao da prichamo neshto...ja kao...e aj odo ja tamo....a ona kao....nemoj ajde da prichamo o nechemu....nisam bio nishta extra pogan....samo sam reko ma drugi put....i toliko o toj nesretnici....al videh je pre....ima deeeeteee...to je trebalo zheniti....ta radja 3 odjednom a da ne oseti....stamena...rumenih obraza....eh moj mirko de ti je bila pamet....nema od ovih suvonjavih jakih na rechima vajde....

random_cloud_form:
ma da, dokle cete na ovakve i slicne nacine maskirati prave motive??? sve vam kao smesno, trapavao, glupa muvanja, ljigava itd... A u stvari, iza toga lezi vasa sustina, to vam je dusevna hrana...Od emocija moci koje vam probudi jedno muvanje posle ste mesec dana energizovane...

Naravno, ne znaci da cete se kajati sto ste odbile nekog koji vam se recimo psihofizicki dopao, ali znaci da cete se pitati sta bi bilo kad bi bilo, da cete se interesovati za njegov zivot dalje.
Jer, iako je taj s brcicima odbijen u pokusaju opsade tvojih genitalija, il mozda srca, doticni je ipak osvojio par neuronskih kola u tvom mozgu i postoji kao aktivno secanje... To mu ne mozes poreci, a ismevanjem njega na temi, pokusavas da racionalizujes i umiris svoju radoznalost i pitanja tipa what if.....

I dalje, ajde neka otvori neko temu gde bi se ucitavale fotke partnera sa kojima ste, iz svih vasih prica i mastanja po forumu ispada da su to neki supermeni....

Ti si neki ogorčeni tip, koji je, verovano, sličan tom ''Kajaćeš se'' liku?
Ovde nIje u pitanju ''pljuvanje'' dotičnih likova, niko se njima ne podsmeva na onaj ružan način, već su to samo iskustva koja je svako od nas, najverovatnije, imao. Uostalom, moje iskustvo sa takvim nekim likom je ružno zato sto je doticni gospodin bio veoma navalentan, a kasnije i izuzetno bezobrazan. Dakle, niko se ne ruga pokusaju, hrabrosti niti zelji, već nemogucnosti tog nekog da proceni svoje mogućnosti i šanse, njegovoj samouverenosti i na kraju, njegovoj zelji da ponizi osobu koja ga je odbila. Ne kazem, nisu svi zloće, ali do sada se pokazalo, iz sopstvenog i tudjeg iskustva, da je to u većini slucajeva tako.

random_cloud_form:
I dalje, ajde neka otvori neko temu gde bi se ucitavale fotke partnera sa kojima ste, iz svih vasih prica i mastanja po forumu ispada da su to neki supermeni....

Ma nije on ismevan, niti sam se njemu u lice smejala, ali su sama situacija kao i razlika u našim tipovima toliko bile očigledne da su bile oličenje komike, a tek njegov navalentan pristup i samouverenost su tome dali nešto što je dovelo do pada sa klupe.

'Ajde i nešto drugo (mada nemam slike): dok sam bila na kraju veze sa jednim "supermenom", zaista sam se zaljubila u jednog smešnog lika. Dakle, drugima, a pogotovu u odnosu na "supermena", je izgledao smešno do zla boga, a ja sam ga obožavala. Ali, on mi se, avaj, nije udvarao! Biće da bih ja njemu zaista bila smešna da sam mu se udvarala (sigurno mu je i bio smešan sjaj u mojim očima dok razgovaramo, ali sam poštovala distancu koju sam opazila da je postavio, čak sam se i sklanjala od njega da ne ispadnem previše komična).

McMillan:
Nema u ovijeh danasnjih djevojki pravih romantika.
Mogu Prevera u bulju da spakujem.
Plavo oko, plakalo je,
mnogo snova nestalo je
Samo suze, kapi kise
i nista vise...

Aj ko provali ko je ovo ima Milku od mene. (offer valid to women only.)

Dragan Kojic Keba....i da mi posaljes tu milku...i da izvadis Prevera iz dupeta, sram te bilo :)

Vas se ja ne ticem, niti vas se moj zivot tice...laaa...laaaa....milku mozes da zadrzis ako kazes sta je ovo....

Da se opet vratimo na temu.
Ja Jesam romantična ali kada ti neko prilazi na tako jadan način romantike nestaje.
Mene je dugo smarao jedan tip koji je u meni budio pomješana osjećanja; samilost, sažaljenje, gađenje... čudan neki osjećaj.
Ali šta god da sam mu rekla kod njega to nije palilo. Nisam htjela da budem gruba što je rezultiralo višemjesečnim gnjavljenjem.
A kako je izgledao? Kao da je upravo izašao ispod valjka. Mršav, pljosnate glave sa starinskim zaliscima. Farmerke je nosio bar 7-8 brojeva veće, praveći nabore oko struka. Oči su bile posebna priča. Pogled je imao takav da ga nisam dugo mogla gledati u oči.
Jednom u firmi naiđe on (sličan tipu koga iz prolaza znam) i javim mu se i s tim napravim grešku.
Poslije podne me zove kući i kaže: Ovdje jedan čovjek koji bi želio strasno da te upozna!
Ja sam danas u tvojim očima ugledao ono što sam godinama tražio i to je to. Da li si ti u mojim očima vidjela išta?
Ja pitam ko je taj "čovjek" i da li uopšte ima ime na šta mi on odgovara da ime uopšte nije bitno itd. itd.
Poslije par dana u tržnom centru gledam neku ružnu jaknu sa kćerkom i smješkamo se izgledu te jakne kad opet ovaj zgaženi prilazi i kaže "Zar ne, prelijepa je jakna, krasna je, krasna..." ja klimnem glavom i okrenem se i pođem, a on za nama. Ni jedno jutro ne mogu otići po doručak a da mi on ne pravi sačekuše. Iz principa odem sat vremena kasnije on opet čeka i pita me neke nebuloze.
Možda bi mi nešto i bilo jasno od njegovog ponašanja da mu nisam rekla da imam dugu i ozbiljnu vezu, ali on i dalje zove.
Zadnji put sam bila gruba i rekla da sam mu sve objasnila i da nemam namjeru da se upoznam sa njim niti izlazim na kafu, ali on je uporan.
Od svega me izluđuje njegov glas, koji je nalik ljigavoj meduzi, ni muški ni ženski, drhtav.
Pa neka mi neko kaže da treba biti fin prema onome koga treba da odbiješ.

Drugi put sam imala jednog divnog udvarača. Čovjek je radio kao portir u našoj firmi. Imao je tada oko 60 godina (sada je u penziji). Prilikom hodanja mlatarao je rukama kao da kosi travu.
I dođe on jednoga dana na ideju da me zovne telefonom i da mi kaže da sam ja žena njegovog života!
Pošto u kancelariji nisam bila sama (neke stranke su sjedale) morala sam samo promrsiti neki kratki odgovor i spustiti slušalicu.
Ponovo se to desilo i opet nisam bila sama u kancelariji i opet mi je pričao kojekakve nebuloze. I šta me je najviše pogodilo? Upravo to što nisam mogla da mu odbrusim najstrašnije nego glumim kulturu pred strankama. Ali poslije poslije toga sam odjurcala do njegovog direktora i istresla histeriju poslije čega je ispala frka. On je jedva ostao na svom radnom mjestu a ja se nimalo bolje nisam osjećala.
A čemu imam da zahvalim na takvim "obožavaocima"? Jedino tome što živim u manjoj sredini, gdje razvedena žena za pojedince ima niži status.

d1:
@-Eva-

neka je lepo "imati" sidu il neku gadnu bolestinu ili biti gej or something...

yebesh drustveno misljenje

tuzno
Ma i ja kažem ko yebe društveno mišljenje. Da me interesuje odavno ne bih bila živa, ali kad se pređe neka granica...
Na sreću nikada nisam generalizovala stvari niti ljude, niti sam imala predrasude tako da nisam podlegla tom štetnom uticaju.

DECA BOHEME
Jacques Prevert

Neki je čovek imao psa
psa koji se zvao Ljubav
čovek ga je hranio
pas ga je lizao
čovek je milovao psa
i lizao ga kada su bili sami
a ponekad i zalajao
da ga zabavi
psa
to je moj pas
to je moja ljubav
govorio je čovek
to je moj čovek lajala je Ljubav
ali jednoga dana
tužnoga tužnoga tužnoga dana
čovek shvati šta je
ah... kada je ono što jedem bolje
svom psu manje dajem
ah... ako to primeti
pobeći će
a ja cu ostati sam
i neću više imati psa
svoju ljubav
ljubav svoju
treba ga ubiti
posle ću ga pojesti
ništa se neće izgubiti
i ubije ga
i pojede ga
(...)

Interesuje li nekoga kraj? Još je bolji...
McMillan, čikam te da završiš pesmu...

Back