raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
pa aleksej i ti si nekom supermen, zar sumnjash u to ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
raindog:pa aleksej i ti si nekom supermen, zar sumnjash u to ?![]()
random_cloud_form:ma da, dokle cete na ovakve i slicne nacine maskirati prave motive??? sve vam kao smesno, trapavao, glupa muvanja, ljigava itd... A u stvari, iza toga lezi vasa sustina, to vam je dusevna hrana...Od emocija moci koje vam probudi jedno muvanje posle ste mesec dana energizovane...
Naravno, ne znaci da cete se kajati sto ste odbile nekog koji vam se recimo psihofizicki dopao, ali znaci da cete se pitati sta bi bilo kad bi bilo, da cete se interesovati za njegov zivot dalje.
Jer, iako je taj s brcicima odbijen u pokusaju opsade tvojih genitalija, il mozda srca, doticni je ipak osvojio par neuronskih kola u tvom mozgu i postoji kao aktivno secanje... To mu ne mozes poreci, a ismevanjem njega na temi, pokusavas da racionalizujes i umiris svoju radoznalost i pitanja tipa what if.....
I dalje, ajde neka otvori neko temu gde bi se ucitavale fotke partnera sa kojima ste, iz svih vasih prica i mastanja po forumu ispada da su to neki supermeni....
random_cloud_form:I dalje, ajde neka otvori neko temu gde bi se ucitavale fotke partnera sa kojima ste, iz svih vasih prica i mastanja po forumu ispada da su to neki supermeni....
sinnke:Ja kad igram igram do kraja. Ti si izgleda samo na recima jaka. Ne trebas se toliko plasiti nebi zloupotrebio.
Don`t say you love me, just feel it.
McMillan:Nema u ovijeh danasnjih djevojki pravih romantika.
Mogu Prevera u bulju da spakujem.
Plavo oko, plakalo je,
mnogo snova nestalo je
Samo suze, kapi kise
i nista vise...
Aj ko provali ko je ovo ima Milku od mene. (offer valid to women only.)
Ma i ja kažem ko yebe društveno mišljenje. Da me interesuje odavno ne bih bila živa, ali kad se pređe neka granica...d1:@-Eva-
neka je lepo "imati" sidu il neku gadnu bolestinu ili biti gej or something...
yebesh drustveno misljenje
tuzno
Ako misliš da je razvedena žena više na udaru raznim kretenima onda si u pravu.McMillan:Ne, mislim da razvedena žena ima status lake lovine (plena).
Unekoliko je to i tačno.
Znam.-Eva-:Ako misliš da je razvedena žena više na udaru raznim kretenima onda si u pravu.