Kaja - naslednica Miše Žutića i Cece Bojković

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Godinama čitamo: Katarina Žutić - ovo, Katarina Žutić - ono... te, bila je glumica, ali nije bilo uloga za nju...
pa smo se onda iznenadili kada smo saznali da je završila master - pozorišnu režiju... Režirala je dve
predstave, pa je stigla korona... Sada čitamo da se obučila na You Tube-u da slika akvarele...

Kaja Žutić beše sladak devojčurak u vreme kada je dolazila u oju kuću... Sada je dama od pola veka...

Ne znam da li je sreća ili prokletstvo biti naslednik poznatih glumaca... Život u kome se naslednici susreću
sa puno sujete, strasti, poroka, prikrivenih skandala često nije onako lep kakav ga zamišlja zavidljivi svet...

Šta kaže mama Ceca?

Screenshot_267.png

Screenshot_268.png

Ceca i Kaja

Ceca i Kaja su u nekoliko projekata igrale zajedno. Onda je Kaja postala rediteljka.

Na pitanje da li joj je Kaja ponudila neku ulogu u nekom svom projektu, Ceca odgovara:

Screenshot_269.png

Usput, evo šta Ceca kaže i hiperprodukciji serijskog programa na tv-u, ali i o
padu kvaliteta u serijama:

Screenshot_270.png

A, šta kaže Kaja?
Kaže: "Prodala sam sliku, kupila sako i još mi je ostalo 500.- dindži".

Ovaj video baš pokazuje koliko je Kaja draga...
Baš, baš...

Kaji želim puno uspešnih režija, dobrih uloga i prodatih slika...
:vzagrljaj:
:heart2: :heart2: :heart2:

Ja mislim da je pokupila dobar deo talenta i lezernosti od roditelja i da joj lepo stoji, samo sto nije imala mnogo aranzmana.. A i lepoti teku dani, mada je to sporedno umetnosti, cak i u glumi, iako ejdzisti namecu suprotno verovanje, cesto bez osnove...Ok sto je zavrsila reziju, mozda ce tu biti agilnija i dinamicnija.;)

Back