kaj ste najegzoticnije jeli ?

Ja ne volim nista svinjsko, prasece. To mi je na poslednjem mestu.
Morsku ribu i plodove obozavam. A probala bih i hrskave bubice, crvice,... sto da ne.
Zabe, puzevi, kornjaca- jela ali nije egzotika.

Setila sam se recepta Vokija Kostica za neku cokoladnu tortu kojoj se kore prelivaju svinjskom krvlju. To bih probala, iz znatizelje.

:eek: Svaka cast. Bube ne volim ni da vidim. U prirodi ok, u zatvorenom, od zohara imam panican strah.
...Probala sam, ne znajuci sastojke, 'kutti pi' i osecala se lose fizicki i mentalno danima nakon toga...

Kud sam i guglala. :(

Nije dzaba receno-Ono si sto jedes. Ok, u razvoju, posle stvarno coveku ne treba meso...
Mada mene brat zeki, da ni ribe & morski plodovi (koje ja jedem) ne umiru prirodnom smrcu. :rumenko:

:eek: Svaka cast. Bube ne volim ni da vidim. U prirodi ok, u zatvorenom, od zohara imam panican strah.

Kud sam i guglala. :(

Nije dzaba receno-Ono si sto jedes. Ok, u razvoju, posle stvarno coveku ne treba meso...
Mada mene brat zeki, da ni ribe & morski plodovi (koje ja jedem) ne umiru prirodnom smrcu. :rumenko:

...Moja reakcija je bila slicna - zasto su mi rekli o cemu se radi i, ako su to vec uradili, zasto mi nisu rekli pre prvog zalogaja...Inace, jedem, doduse veoma retko, piletinu, ali volim ribu i morske plodove i gusim se u njima...

nemam pojma jela sam svasta i probala bih razne stvari, zavisi i sta je kome egzoticno....meni su mozak i ostale iznutrice bilo koje zivotinje teska egzotika ali ocigledno nismo svi isti....al recimo da bi se tu mogu svrstati meduze,aligator,larve,ajkula....za neke ljude je sveze meso/riba/morski jezevi i slicno takodje egzoticno, tako da bi i to moglo da se nadje tu...

Back