gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Probala sam, ne znajuci sastojke, 'kutti pi' i osecala se lose fizicki i mentalno danima nakon toga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Blago receno...
Ja ne volim nista svinjsko, prasece. To mi je na poslednjem mestu.
Morsku ribu i plodove obozavam. A probala bih i hrskave bubice, crvice,... sto da ne.
Zabe, puzevi, kornjaca- jela ali nije egzotika.
Setila sam se recepta Vokija Kostica za neku cokoladnu tortu kojoj se kore prelivaju svinjskom krvlju. To bih probala, iz znatizelje.
...Probala sam, ne znajuci sastojke, 'kutti pi' i osecala se lose fizicki i mentalno danima nakon toga...
Sta to?
Svaka cast. Bube ne volim ni da vidim. U prirodi ok, u zatvorenom, od zohara imam panican strah.
Kud sam i guglala.
Nije dzaba receno-Ono si sto jedes. Ok, u razvoju, posle stvarno coveku ne treba meso...
Mada mene brat zeki, da ni ribe & morski plodovi (koje ja jedem) ne umiru prirodnom smrcu.![]()
Jel se vi to natjecete u odvratnostima ?
Znas sta je meni prava, mljac, egzotika. Kada kod vas, neki dalmatinski morski vuk hoce da te impresionira, pa uzme raka kog na licu mesta spremi, samo so i malo pokapanog limuna i ubaci ti u "kljun". I dok uzivas u ukusu on ti priredi i pogled na svoja razvijena ledja i ramena dok skace u vodu i pliva leptir![]()