kaj ste najegzoticnije jeli ?

ja sam jela paprikas od puzeva,zilav,ali ok i zablje batake koji nisu nista narocito,slicno pilecim krilcima
a ono sto bi ovde moglo da prodje kao egzotika,a na primorju nije su przene morske koprive.to je mekusac koji raste zalepljen na kamen,i ima male resice,ne pece kad se dodirne u vodi,ali pece kad se dodirne na suvom.brali smo ih sa kesama na rukama
isprzene u kukuruznom brasnu imaju ukus slican pilecoj dzigerici

Ja smokvice jedem samo one koje bi mene pojeli ( morski psi i zmije ) dok ne znam kako si se ti osjetila ugrozenom od puzeva ili zaba ? I svinja bi me pojela pa joj se osvecujem preko tamanjenja prsuta sa sirom . Vidim da i ti imas hiperizrazen materinji instinkt pa bi me tovila . Samo me nemoj tuci . Krhka mi psiha .

pa jedino u koko čokoladu...il sutlijaš eventualno...na drugi način retko

Pika se. :)
Sto bi moja drugarica rekla-sve sto nije hrana podneblja je egzotika...:) E, sad sto je to "domace-nase", a ustvari grcko, tursko, cije god, nema veze...obrni, okreni egzotika.
Mada je meni najveca egzotika tipa-Ishrana u prirodi...ne znam nazive, ali sam svasta probala. Ima i knjiga. Valjda se ranije namenski koristila u vojsci.
A hit mi je tetka koja zivi i SAD-u, zadnjih 20 god., kaze, kupujem maslacak i placam ga prilicno, e, a rastao mi oko kuce za dz, nismo ga jeli. :lol:
Ja volim egzoticne zacine i "nasu" kuhinju...najvise da naginje dalmatinskoj. Ne privlace me bube, kojeciji repovi i sl. Probala sam puzeve, nista posebno. Kojekakvo japansko voce, snack, soseve...njet mi se like.

- - - - - - - - - -

Jel ima neka koja bi mi ispekla zmiju ? Kakav ima okus i kako je servirana ?

Probaj...odlican ukus, dostojna zamena.
jegulja.jpg

Mislim zapravo da bi mogao pojesti bilo kakvo meso osim iznutrica . To ne podnosim ! Cak su mi i jetrica odbojna a da ne kazem nesto blesavije . Kakvi mrtvi bijeli bubrezi ? To je sadizam !

Ja ne volim nista svinjsko, prasece. To mi je na poslednjem mestu.
Morsku ribu i plodove obozavam. A probala bih i hrskave bubice, crvice,... sto da ne.
Zabe, puzevi, kornjaca- jela ali nije egzotika.

Setila sam se recepta Vokija Kostica za neku cokoladnu tortu kojoj se kore prelivaju svinjskom krvlju. To bih probala, iz znatizelje.

Ja ne volim nista svinjsko, prasece. To mi je na poslednjem mestu.
Morsku ribu i plodove obozavam. A probala bih i hrskave bubice, crvice,... sto da ne.
Zabe, puzevi, kornjaca- jela ali nije egzotika.

Setila sam se recepta Vokija Kostica za neku cokoladnu tortu kojoj se kore prelivaju svinjskom krvlju. To bih probala, iz znatizelje.
:sad2:
ja odma iam asocijaciju na buba švabe koje krckaju ko kad pregaziš smoki

Back