ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Tema je antipod onoj - sto kuhate danas . Dakle neka egzotika tipa ... puzevi , zmije ili skorpione . Nadam se da cete se drzati teme . Hvala !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neka koja bi mi ispekla zmiju ? Kakav ima okus i kako je servirana ?
pa jedino u koko čokoladu...il sutlijaš eventualno...na drugi način retko
Ja sam. Extra ukus. Vuce na krabe, skmpe. Steta sto je nisam stavila u neki sos, nego samo ispekla i posolila.
Tip koji je bio u padobrancima i ima iskustva u snalazenju u prirodi, ju je uhvatio, ubio i oderao kozu. Svi se razbezali, a nas dvoje olizali prse. Cak ne znam ni koja je bila
![]()
a šta je ovo ?
Mislim zapravo da bi mogao pojesti bilo kakvo meso osim iznutrica . To ne podnosim ! Cak su mi i jetrica odbojna a da ne kazem nesto blesavije . Kakvi mrtvi bijeli bubrezi ? To je sadizam !
Mislim zapravo da bi mogao pojesti bilo kakvo meso osim iznutrica . To ne podnosim ! Cak su mi i jetrica odbojna a da ne kazem nesto blesavije . Kakvi mrtvi bijeli bubrezi ? To je sadizam !
Ja ne volim nista svinjsko, prasece. To mi je na poslednjem mestu.
Morsku ribu i plodove obozavam. A probala bih i hrskave bubice, crvice,... sto da ne.
Zabe, puzevi, kornjaca- jela ali nije egzotika.
Setila sam se recepta Vokija Kostica za neku cokoladnu tortu kojoj se kore prelivaju svinjskom krvlju. To bih probala, iz znatizelje.