Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.850
Znači spadoste na pijane Britance ?Hrvatice su uvek bile otvorenije od srpskih koleginica. Nema glumljenja,sve karte na stolu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači spadoste na pijane Britance ?Hrvatice su uvek bile otvorenije od srpskih koleginica. Nema glumljenja,sve karte na stolu.
Pa da, ključni uslov će biti pokazivanje sisa i barem 4 opšta grupnjaka kvartalno po glavi stanovnika(gej se računaju kao bonus +0,5). Kakve vladavine prava, zakoni, borba protiv korupcije,kriminala i sl. dostignuća...a mi tu baš napredujemo.Lepo ja kažem da će jedan neformalan uslov za ulazak u EU biti i organizovanje orgija i nudističkih plaža a niko mi ne veruje. Srbija ako uđe u EU izgleda joj ne gine organizovanje ,,partija i tuluma" gde se podrazumeva da svako sa svakim opšti naočigled drugih ljudi. Zar su ovo vrednosti EU i NATO?
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=18&nav_id=2382605
Eto...videli od nasMa to samo u Dalmaciji, zbog turizmainace u Zg totalno druga priča, evo svake prve subote u mjesecu skupe se muškarci i mole da postanu duhovni autoriteti čestitim ženama
Pogledajte prilog 1397779
Eto...videli od nas
![]()
Какве везе ово има са еу и нато, само дречите нешто безвезеLepo ja kažem da će jedan neformalan uslov za ulazak u EU biti i organizovanje orgija i nudističkih plaža a niko mi ne veruje. Srbija ako uđe u EU izgleda joj ne gine organizovanje ,,partija i tuluma" gde se podrazumeva da svako sa svakim opšti naočigled drugih ljudi. Zar su ovo vrednosti EU i NATO?
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=18&nav_id=2382605
Oni kad vide cak i odzacara, vicu ''Ustasa! Ustasa! Putine, pomagaj!''.Какве везе ово има са еу и нато, само дречите нешто безвезе
Pa sutra se na primer otvori neki nudistički kutak i inspekcija ga zatvori zbog narušavanja javnog morala (golotinje) i javi se neka Tanja Fajon i krene da te napada kako je to kršenje ljudskih prava da ljudi odlučuju da li će se ljudi uopšte oblačiti u javnosti.Какве везе ово има са еу и нато, само дречите нешто безвезе
sRbIjAJe JeDiNa NeZaViSnA iSuVeReNa ZeMljA uReGiOnUSta vas boli K sta se radi u Splitu kad vi imate pederbal na ulici i u vladi.![]()
Tako smo u mogućnosti.Sta vas boli K sta se radi u Splitu kad vi imate pederbal na ulici i u vladi.![]()