Kafić u Hrvatskoj u centru svetske pažnje: Devojke pokazuju grudi za besplatno piće

Lepo ja kažem da će jedan neformalan uslov za ulazak u EU biti i organizovanje orgija i nudističkih plaža a niko mi ne veruje. Srbija ako uđe u EU izgleda joj ne gine organizovanje ,,partija i tuluma" gde se podrazumeva da svako sa svakim opšti naočigled drugih ljudi. Zar su ovo vrednosti EU i NATO?

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=18&nav_id=2382605
Pa da, ključni uslov će biti pokazivanje sisa i barem 4 opšta grupnjaka kvartalno po glavi stanovnika(gej se računaju kao bonus +0,5). Kakve vladavine prava, zakoni, borba protiv korupcije,kriminala i sl. dostignuća...a mi tu baš napredujemo.

Šta nam rade majku im, oni bi naše žurke gde se čita novi zavet i žitije vladike Nikolaja uz strogi post na vodi, da kvare pivom, sisama a verovatnu žderu i neke pljeskavice i to sa majonezom i čedar sirom punomasnim...nesoj jedan zapadni.

Onda masovno hrle kod nas da gledaju naše čedne devojke nadaleko poznate po svojoj krepkosti i posvećenosti Bogu i dive se. Beograd i Novi Sad su evropska prestolnica noćnih molitvi i jeftinih limunada inače, poznati u sveti po svojim pravoslavnim i svetosavskim smernim zabavama, manastirima na vodi i noćnim ispovedaonicama u Strahinića Bana pa zapadne sotone samo mogu da pate jer su čuvene i kao potpuno za njih nedostupne. Toliko da su Turci i Indijci i ostali nevernici počeli da dolaze da vide to čudo svetosavske vrline.

Zato ajmo molitve, da se prekrstimo pored svake apoteke u krugu od 2,5 km i da nikada ne pomislimo na tu mrsku EU...tj, dok se ne iselimo tamo jer mora od nečega da se živi jel tako.

Ma to samo u Dalmaciji, zbog turizma :lol: inace u Zg totalno druga priča, evo svake prve subote u mjesecu skupe se muškarci i mole da postanu duhovni autoriteti čestitim ženama :aha:

1692558582727.png

Lepo ja kažem da će jedan neformalan uslov za ulazak u EU biti i organizovanje orgija i nudističkih plaža a niko mi ne veruje. Srbija ako uđe u EU izgleda joj ne gine organizovanje ,,partija i tuluma" gde se podrazumeva da svako sa svakim opšti naočigled drugih ljudi. Zar su ovo vrednosti EU i NATO?

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=18&nav_id=2382605
Какве везе ово има са еу и нато, само дречите нешто безвезе

Какве везе ово има са еу и нато, само дречите нешто безвезе
Pa sutra se na primer otvori neki nudistički kutak i inspekcija ga zatvori zbog narušavanja javnog morala (golotinje) i javi se neka Tanja Fajon i krene da te napada kako je to kršenje ljudskih prava da ljudi odlučuju da li će se ljudi uopšte oblačiti u javnosti.

P.S. Oni druga posla nemaju nego da ljudima driblaju mozak.

Back