Mmmmmm kafica, može, uvek, evo varijanta za savršen ugođaj da bi dan bez ikakvih obaveza i tako nekih sranja mogao da počne. Da, ovo se konzumira samo jutrom, samo na terasi i samo onih dana kad pomisliš - život je lep, pa piiiiip mu materina!!! Za ritual se odvaja minimum sat vremena jer, da utvrdimo gradivo, to je dan kad se ne žuri nigde i ne mora ništa.
Što se tiče sastojčenja, ja to ovako, spremim paklu Rotmansa, zgovnam jak hladan nes bez šećera i da popuni veliku kriglu, turim na tacnu komade mlečne i crne čokolade i tu je negde već vreme da se pažljivo izabere čili, godinama gajim, pa je moj najčešći izbor Trinidad scorpion chocolate (svakako mora biti neka braon/crna papričica jer imaju taj neki specifičan šmek).
Odstrani se placenta sa semenkama i odokativno secne komad, nikad više od pola jer ne takmičimo se u izdržljivosti. Prvo ide mlečna čokolada, kad krene da se topi u ustima uzima se pripremljen komad škorpije i žvaće se što je duže moguće, znaćete da je vreme za crnu čokoladu kad vatra dovati grlo i desni, a suze same krenu. Pali se pljuga i lagano se gustira kafa, do pola krigle vatra je skoro ugašena, škorpijica blago štipka po ustima i svi ukusi se pomešali u jedan... kolko je to dobro, lord hev mersi!
Odabrati neku finu mjuzu na ripit i samo lepe misli, danas bi mi pasovalo: