Sunashce
Primećen član
- Poruka
- 547
Narodnjaci- navalite!!! Svakog dana svirke uzivo!!! Striptiz sredom i nedeljom,a pice uvek besplatno!!! Dodjite da pevamo- utorkom karaokeparty!!! A ovi rokeri imetalci neka puknu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakog dana uzivo a karaoke party utorkom. To malo teze da je uzivo. Ali kako god. Gde ima besplatne pive tu sam ja. Obicno u fensi klubovima pice kosta djavo ipo a ne dobijes nista. A btw. zaboravila si pankere. Hihihi.Sunashce:Narodnjaci- navalite!!! Svakog dana svirke uzivo!!! Striptiz sredom i nedeljom,a pice uvek besplatno!!! Dodjite da pevamo- utorkom karaokeparty!!! A ovi rokeri imetalci neka puknu!!!
Sunashce:Narodnjaci- navalite!!! Svakog dana svirke uzivo!!! Striptiz sredom i nedeljom,a pice uvek besplatno!!! Dodjite da pevamo- utorkom karaokeparty!!! A ovi rokeri imetalci neka puknu!!!
za sve koji znajuSunashce:Narodnjaci- navalite!!! Svakog dana svirke uzivo!!! Striptiz sredom i nedeljom,a pice uvek besplatno!!! Dodjite da pevamo- utorkom karaokeparty!!! A ovi rokeri imetalci neka puknu!!!
...mislim da si u pravu...moze nesto od tome za pocetak...a onda nesto od silvane...Sunashce:Narodnjaci- navalite!!! Svakog dana svirke uzivo!!! Striptiz sredom i nedeljom,a pice uvek besplatno!!! Dodjite da pevamo- utorkom karaokeparty!!! A ovi rokeri imetalci neka puknu!!!