Kafanče - KOD ĆALETA!

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509
kids_chemical_land.jpg

hemija za decu - ja isprobala :heart:

Dok žene trućaju sa farmaceutskim menadžerima koje hemije da daju deci dok ste vi na poslu pa kad dodje do komplikacija a onda one kažu - jao dušo, vidi šta mu se desilo ajd sad preduzmi nešto... rekoh da se malo opustimo od takvih "keva" koje sate provode na netu mesto kraj kolevke...

Dakle gde ste vi upoznali takvu? Ne smeta što nema ništa o ćalcima? Da li ona više drži fotoparat ili dete? Kupjete li fancy djubre po sistemu jao što nam ovo ne treba al skupo...
Ko češće ustaje po prevozu kad udjete sa bebom - muško ili žensko? Uazite li na vrat kod vozača ili kako stane prevoz? Jel čula neka od neke da se vuče i sl? Bio jedan kreten ovde, savetovao... Sve cvrkutao posle ga nadjem na lekarskom forumu, privatnik kasapin...

Poslednja izmena:
ja mislim da ovde treba da pljujemo
samo ne znam po kome
da li po ženama koje su dete samo rodile i daju mu farmaceutske mućkalice da bi bila mirna i na miru išle na forum
ili po muškarcima jer nam nisu ustali u prevozu
ili po vozaima jer nije stao ravno ispred nas

Ja mislio priče o prvim iskustvima sa alkoholom kad nas je sve ćale kao klince navlačio da umočimo prst u rakiju.
Al' što se tiče prve poruke postavljača teme, sve me to plaši, imam takvih u komšiluku, nije baš prijatno za decu koliko mogu da zapazim sa distance.

Back