KAFANA "TRICA"

opijum:
ohoho, stize nam drustvo super u "TRICU" :D
E, sad nam je iiiihaaaaajjjjjj.....imamo andjela, sakala.....ne moze nam niko nista, mi smo najjaci :lol: ;) Ajd' u to ime onda ziveli :D

Hm,prvi put da se neko obraduje mom prisustvu...obično je drugačije.:D
Nemojte se uzdati u mene...povremeno ću pogledati šta se dešava kod vas...mislim da je ovo najbolji i najzdraviji podforum na ovom forumu pa nebih da budem ja taj koji će to pokvariti...ali ako neko pokuša da vam ugrozi mir...tu sam.:twisted:
Pozdrav.

Šakal:
Hm,prvi put da se neko obraduje mom prisustvu...obično je drugačije.:D
Nemojte se uzdati u mene...povremeno ću pogledati šta se dešava kod vas...mislim da je ovo najbolji i najzdraviji podforum na ovom forumu pa nebih da budem ja taj koji će to pokvariti...ali ako neko pokuša da vam ugrozi mir...tu sam.:twisted:
Pozdrav.

Ti si kod nas uvek dobro dosao i mi ti se SVI uvek obradujemo :D , hvala ti za podrsku i zastitu, MIR nam je neophodan, budi uvek blizu nas :D
A dobili smo i Andjela cuvara,juuuuuppppiiiiiiiii :D :D :D

twigy:
J....mu sveca,opet ste pobegli od teme,ni ja nesto bash ne volem sport,al ovi nashi kao nesto sad krenuli..pa bice ,bice,....bolje od fudbalera,boduje se i poraz,ha,.ha,....8)

twigi, bwe, zar ne vidis da nam ovaj Andjeo pomaze, pa smo poceli da pobedjujemo :D ....a tu nam je i sakal, da nas stiti.......niko nam sad nista ne moze,ajd da mi popijemo nesto u to ime :lol: ;).........a gde nam se Luki izgubi.....de pogledi da nije pod astal :lol: :lol: :lol:

Baba???:
Sestro, nema ti pomoČi!!
Čim si ti ođe unišla, piši kuČi propalo :lol: :lol: :lol: !!!

Vataj maglu dok još te možeš.....Evo ja, svrno na kaHficu, a biće da ćem u peMziju direkt odavle :lol: :lol: !!

Baba, sram da te bidne :shock: tako docekujes naseg andjela, ona nas cuva, znas :D , nova je i treba lepo da je docekamo, a ti je oma isprapado, deder da sad budes fin, si cuo :D

opijum:
izgubili od gaucosa :( , a tako smo bili blizu pobede :-(
Nemeram ni da pisem, ajd' zdravo, navraticu kasnije :-(

Pa dal nam je prvi put da izgubimo! :sad:
I zvezda je bila blizu pobede pa nista :grin:
Mi smo uvek blizu pobede,al to nije razlog da ne pises.Ja sam ranije pratio sva dogadjanja u vezi sporta kad su nasi u pitanju,al odustao vise zbog cega da se nerviram. :confused:
Sad pratim samo Spansku i Italijansku ligu mislim na fudbal.Pozz...
;-)

msj:
Pa dal nam je prvi put da izgubimo! :sad:
I zvezda je bila blizu pobede pa nista :grin:
Mi smo uvek blizu pobede,al to nije razlog da ne pises.Ja sam ranije pratio sva dogadjanja u vezi sporta kad su nasi u pitanju,al odustao vise zbog cega da se nerviram. :confused:
Sad pratim samo Spansku i Italijansku ligu mislim na fudbal.Pozz...
;-)

Pa kad mi je mnogo zao, :( a najvise volim kosarku, pa fudbal,pa odbojku, pa vaterpolo.
Pratim i ja Italijansku ligu, Spansku manje, samo kad su bas derbi neke utakmice.
Sad cemo igrati sa Spancima, mislim na kosarku, tako da su nam bas slabe sanse da prodjemo dalje.
No ja se ipak nadam da ce i ova nova generacija za koju god biti sve bolja i bolja, vidi se da nemaju iskustvo, i da u presudnim momentima izgube koncentraciju, ma bice bolje :D

Back