kafa

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
espreso, kapucino, nes, domaca, filter, makijato, duza, kraca, sa ili bez mleka..sa cimetom..gorka, sa secerom..
da li ste konzument
da li hedonisticki uzivate u svakom gutljaju ili je popijete reda i navike radi ne bi li sa malo kofeina podigli trenutno paznju
koju kafu pijete

zasto tema :) danas svratim posle terapije sa dr prijateljicom u kostu na kafu
kratki espreso
kafa divna, ukusna, mirisom draska nozdrve toliko da taman vuce da je popijes
divna pena prekriva povrsinu kafe
boje? prave kafene :)

malopre zavrsim rucak sa detetom..divan rucak, ukusna riba..operem sudove i dok sam spremala pastetu od tune za njeno drustvo sa kojim ce veceras da dodje posle bir festa, skuvam sebi kafu
a u soljici ocaj
nigde penice..kafa kupljena u nekom marketu u nekom ljubicastom pakovanju ..barok, baron..nemam pojma kako se zvala
kako kuvate kafu da dobijete penicu ako je industrijski pakovana
znaci ovakvu

kafa1.jpg

ne ovakvu nikakvu

kafa.jpg

ajde sad vi :zag:

espreso, kapucino, nes, domaca, filter, makijato, duza, kraca, sa ili bez mleka..sa cimetom..gorka, sa secerom..
da li ste konzument
da li hedonisticki uzivate u svakom gutljaju ili je popijete reda i navike radi ne bi li sa malo kofeina podigli trenutno paznju
koju kafu pijete

kratki espreso

malopre zavrsim rucak sa detetom..divan rucak, ukusna riba..operem sudove i dok sam spremala pastetu od tune za njeno drustvo sa kojim ce veceras da dodje posle bir festa, skuvam sebi kafu
a u soljici ocaj
nigde penice..kafa kupljena u nekom marketu u nekom ljubicastom pakovanju ..barok, baron..nemam pojma kako se zvala
znaci ovakvu

ne ovakvu nikakvu

Ubacis punu kasicicu kada provri voda, promesas i vratis na ringlu dok ne podje gore.

Inace ne pijem kafu ali sam kuvao drugima.

Mada je bitno i koju kafu kupujes, od toga najvise zavisi pena.

Ubacis punu kasicicu kada provri voda, promesas i vratis na ringlu dok ne podje gore.

Inace ne pijem kafu ali sam kuvao drugima.

Mada je bitno i koju kafu kupujes, od toga najvise zavisi pena.

e tacno to uradim i u dzezvici ima penice
kad sipam u solju, splacina..
ne da nema penice, nego nema ni jdnog mehurica odozgo

Poslednja izmena:
Цицко се зове цибетка.

Што се кафе тиче, пијем је и не размишљам о истој. Главно ми је да је врела, не подносим млаке варијанте.

Nisam ljubitelj kafe.
Sebi pravim one, ja ih zovem Muckalice, sa vrucom vodom, jacobs sa ukusom milka cokolade. Ta mi je omiljena.
Nes i tursku popijem kod drugih, cisto reda radi.
A najbokja kafa je plavo pakovanje, nasa domaca, iz mog grada, jao sad ne mogu da se setim kako se zove, Samba kafa se zove. Fantasticna kafa

- - - - - - - - - -

I mogu jednu kafu da pijem ceo dan...

Nisam ljubitelj kafe.
Sebi pravim one, ja ih zovem Muckalice, sa vrucom vodom, jacobs sa ukusom milka cokolade. Ta mi je omiljena.
Nes i tursku popijem kod drugih, cisto reda radi.
A najbokja kafa je plavo pakovanje, nasa domaca, iz mog grada, jao sad ne mogu da se setim kako se zove, Samba kafa se zove. Fantasticna kafa

- - - - - - - - - -

I mogu jednu kafu da pijem ceo dan...

daj sliku te sambe :)

da li ste konzument
koju kafu pijete

kratki espreso

a u soljici ocaj
znaci ovakvu

Pogledajte prilog 398830

ne ovakvu nikakvu

Pogledajte prilog 398831

http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/1241535-kako-da-napravite-sami-mocni-penasti-kapucino

Alo ljudi ona nije otvorila temu o ljubavi prema kafi vec je zanima kako da napravi penu...
Ja predlazem da kupis onu mutilicu kod kineza msm da je 200 dindzi..

- - - - - - - - - -

18973.jpg

Nek me neko isparvi ako gresim al to je to...

http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/1241535-kako-da-napravite-sami-mocni-penasti-kapucino

Alo ljudi ona nije otvorila temu o ljubavi prema kafi vec je zanima kako da napravi penu...
Ja predlazem da kupis onu mutilicu kod kineza msm da je 200 dindzi..

- - - - - - - - - -

18973.jpg

Nek me neko isparvi ako gresim al to je to...
necu nes :lol:
Narokaj 3 kasicice na jednu solju kafe. I bice kajmak

Ја стављам две кашичице (пуне) за једну и три за две кафе. И увек имам пену.

j stavim jednu supenu kasiku, to je valjda to
ako stavim vise, odnece me na kardiologiju

Back