kafa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
neznam kod vas gore, kod mene dole je uvreženo mišljenje da su žene sklonije kafenisanju od jelda muškaraca...
i ja volim da kafenišem, al to traje 5 minuta...ne mogu dugo...kao uostalom i sve ostalo...:I

kolko vremena dnevno utrošite na ispijanje kafa...?

hvala...

Moje kafe znaju da traju i po ceo dan....skuvam veliku šolju nesa i ceo dan pijuckam...

U par navrata, u periodima najgorih spremanja ispita znala sam da naređam po tri kafe odjednom..svuda po stanu. Skuvam je, krenem da pijem i zaboravim na nju pa skuvam novu. I onda u jednom trenu nađem tri savršene, skoro cele nes kafe i to je ravno blaženstvu.

kad odem u kafić uglavnom je strusim relativno brzo, pogotovo ako se nalazim sa nekim brbljivim pa nemam jadna šta da radim nego da pijuckam non stop...kad već ne mogu do reči da dođem.

Nadam se zapravo ad je ovo stvarno tema o kafi...više ne znam, možda je o nečem drugom a ja nasela,mnogo sam naivna

Na poslu i kuci, ne brzo. Ne mogu da je pijem bas vrelu i ne mogu brzo. Obicno skuvam veliku pa pijem duze vreme
U kaficu jos sporije. Pa nisam dosao da pijem kafu nego da se sa nekim ispricam i posedim
Dakle, trosim vreme na kafu

...kafa ili...:mrgreen:...

Pa kafa
imqg6b.jpg
naravno :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back