Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mozes bez nje - super, nemoj je piti (isto vazi za secer, ulje, kiselu vodu, sokove, kecap, belo brasno...).
A sta ce ti kisela voda? Za sta tacno ona sluzi? Covekov organizam nadoknadjuje sve potrebe u vodi obicnom vodom i nema potrebe za kiselom - ukoliko je moguce ne konzumirati je naravno da je bolje. Takoode po pravilu sadrze. se cuva zeludac i ne unose se bespotrebne kolicine soli koje kisele v
Ja sam pila i po deset-petnaest soljica dnevno i nikad nisam bila ni zavisna ( pila sam je samo zbog drustva tj. u drustvu,sama nikad nisam popila ni soljicu ) niti sam imala ikakvih zdravstvenih problema .Ja mislim da sve sto je prirodno i u razumnim kolicinama ne moze da skodi ( vecini ljudi ).Poštovane WW i dr,
Molim vas, da li mi možete reći nešto o uticaju kafe na zdravlje čoveka?
Ja nikad nisam pila kafu do pre par meseci, kada sam zbog užasne glavobolje popila prvu šoljicu u životu, i osetila neopisivo brzo popuštanje glavobolje, kao da su mi se opustili vratni mišići i proširili krvni sudovi u vratu i glavi. Od tada, svaki put kad me boli glava, a to je skoro svakog dana u popodnevnim časovima, ja popijem šolju kafe.
............
. Drugo, nakon kafe nikako ne mogu da utolim žeđ, iako pijem redovno 2-3l vode dnevno. Treće, polako ali sigurno osetim simptome blage fizičke zavisnosti.
. Nije fazon da rešim jedan problem, a da napravim 5 drugih ;-).
Veliki pozdrav i hvala unapred!