Kafa pa seks?

Poruka
22.458
Zašto je u anticipaciji forumskih relacija ovo očekivan redosled kada se dve osobe suprotnog pola (tri, četri, ili istog pola, pišem konzervativno:rumenko:) dogovore na pp da se upoznaju?
Da li ste išli nekada na upoznavanje koje je započelo kafom? I kako je završilo? Da li ste ikada upoznavanje započeli sa čašom vina ili nekom zesticom, tu bi očekivani redosled bio logičniji?

Da, zapravo, da li se družite sa forumasima/forumasicama? I je l to pametna odluka?:malav:

Zašto je u anticipaciji forumskih relacija ovo očekivan redosled kada se dve osobe suprotnog pola (tri, četri, ili istog pola, pišem konzervativno:rumenko:) dogovore na pp da se upoznaju?
Da li ste išli nekada na upoznavanje koje je započelo kafom? I kako je završilo? Da li ste ikada upoznavanje započeli sa čašom vina ili nekom zesticom, tu bi očekivani redosled bio logičniji?

Da, zapravo, da li se družite sa forumasima/forumasicama? I je l to pametna odluka?:malav:

Prvo upoznavanje sa osobom sa foruma je pocelo sajmom knjiga i kafom posle toga. Nije zavrsilo. Redovno se cujemo i jako mi je drago sto imam takvog nekog u zivotu. Lepo prijateljstvo :) Vise nije na forumu...

A sa nekima sam se upoznala i na buvljaku :) :heart:

U pocetku sam imala odbojnost prema upoznavanju ljudi sa foruma. Posle se opustis i shvatis da to nisu slova nego isti oni ljudi koje mozes sresti u lokalu, u prodavnici, u autobusu, u redu u posti...
Jedino mi nikada nece biti jasna pretencioznost onih koji svaki poziv na kafu dozive kao poziv na nesto vise. Takvo samoprecenjivanje prelazi granice pristojnosti.
I mislim da (skoro) svako zasluzuje jednu kafu ( cittaj razgovor). Drugu, trecu, petu... ne bas.

Dogovarala sam se da sa jednom dragom i divnom forumašicom popijem kafu uskoro
Da li to znači da nas dve moramo da se kresnemo?:eek:

Poslednja izmena:
Jedino mi nikada nece biti jasna pretencioznost onih koji svaki poziv na kafu dozive kao poziv na nesto vise. Takvo samoprecenjivanje prelazi granice pristojnosti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ja sam bas takav

-----------------------------------------------------------------------------------------------
ja sam bas takav

Ти мислиш да те неко мува и кад ти похвали ролат од кекса.

- - - - - - - - - -

Ne verujem da elektrika ima zaista u vidu kafu...

Замисли, баш је тако како сам рекла.

Back