kafa miti ili istina

jutarnja kafa ne pomaze pri razbudjivanju,ljudsko telo se oporavlja od spavanja nekih sat vremena i obicno se odvija istovremeno sa ispijanjem kafe i zbog toga se i stvorio mi da ona razbudjuje...neki doktori su to dokazali ali ne znam gde sam to procitao

Ne bih da širim priču o ljudskoj navici i štetnosti ispijenja kafe; koliko zaista ona (uzročno-posledično) utiče i na sekksualni život muškaraca i žena itd. ali ću, zato, dobronamerno da posavetujem svakoga ko može da se odrekne te (loše) navike - da to što pre uradi !! Ima mnogo lepših i boljih navika od te ...

ima neke, oni testici npr kao ona kokologija, cesot vezuju kafu za seks. oni testovi sto pricas neku pricu, tj odgovaras na pitanja tipa ides kroz sumu i kakvog vuka sretnes. kafa je ionako specificna ali po meni turska ove ostale ne bas tako

Ne bih da širim priču o ljudskoj navici i štetnosti ispijenja kafe; koliko zaista ona (uzročno-posledično) utiče i na sekksualni život muškaraca i žena itd. ali ću, zato, dobronamerno da posavetujem svakoga ko može da se odrekne te (loše) navike - da to što pre uradi !! Ima mnogo lepših i boljih navika od te ...

tako je, evo presla sam na koka kolu
samo jos mlaboro i suzuki

Back