Kafa kao mit ili konstrukcija elemenata svakodnevnice

Shodno naslovu teme

• Da

glasova: 2 25,0%
  • Ne

glasova: 0 0,0%
  • Nemam pojma

• Ima boljih anketa

• Odlična tema

• Sranye tema

• Ne lupaj

• Lupaj!

• Ukupno glasova
    8
Evo psica :lol:, upisao se uredno za mnom.
Kapiram da je tvoj nick takav, kapiram i ono sto malo ljudi ovde sto ima jeste ukapiralo (posao je takav, ok, nema realnih stvarnih korisnika dovoljno), ali osobu koju ovde treba da predstavis samu sebe mrzi. A zar si to pravi TI?
Bukvalno se necu raspravljati sa tobom :)
Jer ne nalazim nikakvo zadovoljstvo u tome da ti kazem sve ono sto se moze naslutiti iz tvog pisanja jer verovatno sve to o sebi znas. nije mi nikakvo zadovoljstvo da te ucinim tuznom ili iznerviram. Ali ne zelim da pisem sa tobom, skapiraj ! Nisi zanimljiv sagovornik, retorika 0..
Da ne pominjem cinjenicu da ja kao covek vrline i principa ne zelim da patim komunikaciju sa osobom koja funjari i laze i trabunja tu nekakve gluposti i blablablah bla blaaah.
Ja volim kaloricne sagovornike i cesto ulazim u konfrontaciju jer zbog radi sporta i odrzavanja moje intelektualne ostrine.
Ti nisi taj kalibar ! I preboli to.
Te tvoje patologije i teznje ka pravljenju sukoba ostace neispunjene jer je za svadju potrebno dvoje a ja ne nalazim tebe kao kadrog protivnika.
Prihvati cinjenicu da si kuce koje laje na planinu.
A ako te lozi da budes neciji djon onda ti ne mogu pomoci jer ja nisam sadista :)
Tjao poz

I da, nije li glupo da ti ja objasnim ovde usput da ne odredjujes ti ni ko ce niti kada ce pisati na bilo kojoj temi ? jel da ?

Back