Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto je jel tema bila popularna a postavljac vam iz njemu poznatih razloga uskratio zadovoljstvo da pisete o kafi izvolte ovde nastaviti..kolko vremena dnevno utrošite na ispijanje kafa?![]()
a bila i kafa 1, nisam videla, auuu meni ce i ruzicasti slon na plave tufne da promakne
ne pijem kafu
pijem cajeve jel se racuna?
ujutru slocem pola litre, a nekad i preko dana jos soljicu, dve...mesam vrste, biljne razne....
jel neko probo onu kafu bez kofeina, jel ima ukus kafe, il jok?
pa da svratim neko popodne ?![]()
Svrati![]()
jel neko probo onu kafu bez kofeina, jel ima ukus kafe, il jok?
Probala sam ja, isti ukus kao i obicna kafa....jedno vreme sam kupovala drugarici kojoj smeta kofein.
- - - - - - - - - -
Svrati![]()
sam se ti kezi nemoj se iznenadiš
- - - - - - - - - -
nisam...misim...koja je svrha kafe ako ne da me kofein razdrma ujutru
Ako je na smederevcu i pasulj, obavezno stavim i kaficu pa lagano dok se ne skuva![]()
Ja zveknem tri duple kafe dnevno a u njih stavljam cokoladno mlijeko i mogu
reci da to mlijeko znacajno popravi ukus . Inace pravim kafe jake kao djavo
a ovo mlijeko ih vrati na normalu . Ne oduzima mi neko vrijeme jer ih kuvam
na gas a pijem uz forumasenje .
ja pio jedno vreme neku talijansku kad se imalo i moglo...to je bila kafa...ove naše nemaju veze znači
Ja sam inace strucnjak za espreso kafu . Radio sam 10 godina kao konobar u jednom eminentnom kaficu .Ne pijem kafu.
Ne volim kafu
Sa drustvom kad sam, porucim/skuvam/skuvaju mi
ali gledam da to uvek bude neka 3u1, kapucino ili sa jako puno secera
i jako slaba...
Posto je jel tema bila popularna a postavljac vam iz njemu poznatih razloga uskratio zadovoljstvo da pisete o kafi izvolte ovde nastaviti..kolko vremena dnevno utrošite na ispijanje kafa?![]()
ovo prvo neznam šta je al nemora mi objašnjavaš, a ovo ostalo pa jeote kako može kafa i alkoholUglavnom dve.
Jutarnju volim da pijem sama, u tisini, duuugo... Jaka nes, sa mlekom (nekad i cimetom).
Drugu pijem u drustvu, uglavnom napolju, i neretko sa dodatkom amareta/bejlisa/ruma.
Leti (kada su bas vrucine) ne pijem jutarnju, a zimi volim uz keks sa cimetom![]()