Kadrovi DSS na Kosovu prisvajali pare od pomoći

Ma nemojte mi dirati te "postenjacine " iz tkz."narodnjacke" koalicije,sve oni su teske "postenjacine",evo na primer Velja,usao u SPO sa porodnicnom kucom,a sad ima sest sa sve bazenom,pravi privatnu bolnicu,najveci izvoznik rakije u Srbiji,nameracio i da napravi auto-put do bolnice (ali ga zaj.base Austrijanci) da se pacijenti neakaju po losim putevima ,svi njegovi saradnici su siromasi,evo Sarancic(rodom iz Pljevalja) je proslog meseca uzeo samo 10 000 EUR ,zavrsio faks na KG univezitetu na mufte,ima hotel na Zlatiboru(drugi polagali za njega) itd.itd.:rtfm::rtfm:

Sto se tice DSS-narodnjackih kadrova sa Kosova,za pocetak, neka pregedaju imovinska stanja bivsih vatrenih SPS-a, a sadasnjih DSS-a Milana Ivanovica i Marka Jaksica i to od `90.god. pa do sada i sve ce im se kazati.
Garantujem ,da ce se mnogi u Srbiji hvatati za glavu i pitati :"odakle im i da li je to moguce"?:banovati::banovati:

Sto se tice DSS-narodnjackih kadrova sa Kosova,za pocetak, neka pregedaju imovinska stanja bivsih vatrenih SPS-a, a sadasnjih DSS-a Milana Ivanovica i Marka Jaksica i to od `90.god. pa do sada i sve ce im se kazati.
Garantujem ,da ce se mnogi u Srbiji hvatati za glavu i pitati :"odakle im i da li je to moguce"?:banovati::banovati:
Ja verujem da se ne bi mnogi iznenadili. Hm, baram ja ne bih.

Back