Kada za Vučićevog biznismena kažeš što mu dobro ide,uspeo je ,snašao se, e pa taj bi pre 50 godina bio 12 godina u zatvoru

nesko101

Elita
Poruka
20.757
Autorska
E pa Srbine moj u tome je poenta priće zato što smo prihvatili takve narative i norme uspešnog čoveka u Srbiji.
Pa se posle čudite što ne možemo da pobedimo Aleksandra Vučića i da ga svrgnemo sa vlasti.
Postali ste isti kao on ili prihvatate ga,zato mu i ne možete ništa kako kažu stari ljudi - kao žaba lešniku.
E pa sada aj zdravo da ga nosite.

Autorska
E pa Srbine moj u tome je poenta priće zato što smo prihvatili takve narative i norme uspešnog čoveka u Srbiji.
Pa se posle čudite što ne možemo da pobedimo Aleksandra Vučića i da ga svrgnemo sa vlasti.
Postali ste isti kao on ili prihvatate ga,zato mu i ne možete ništa kako kažu stari ljudi - kao žaba lešniku.

Nije problem sto ce Vucic biti dozivotni diktator Srbije,
problem je u tome sto ce zajedno sa njim nestati i Srbija.
:D

Autorska
problem morala nije samo problem Srbije vec svih kapitalistickih zemalja. Saam kapitalizam je sistem koji su uspostavile osobe sa najgorim moralom, dehumanizirani, divlji......................kao idealni sistem u kome oni , pod okriljem kapitalistickih zakona, mogu svoju prednost (nemoral, drskost, prevare, kriminal, pljacke....) u odnosu na ostali normalni svet, iskoristiti za materijalni profit. Sami si skrojili takve zakone na osnovu kojih su , sudstvo, vojsku policiju......stavili u sluzbu svoje zastite od ostalog sveta.

Nije problem sto ce Vucic biti dozivotni diktator Srbije,
problem je u tome sto ce zajedno sa njim nestati i Srbija.
:D
ne brini. Sto puta sam rekao da je Vucic odlican cuvar Srbije od NATO-a, po pitanju priznanja Kosova, sankcija prema Rusiji.
Sva tri ova razloga , zbog kojih srpski narod podrzava Vucica, nestace unistenjem zapadne hegemonije nad svetom, koje je u toku i uskoro dolazi vreme kada NATO nece postojati, a samim tim ni kosovski problem, i na svetskoj sceni nece postojati taj hegemon koji ce prisiljavati Srbiju da sprovede sankcije Rusiji.
Dakle, Vuciceva sudbina je apsolutno povezana sa globalnim dogadjajima.............ko sto opstanak Zelenskog na vlasti zavisi od rata u Ukrajini.

Za razliku od nekih koji mi pridikuju ne koristim veštačku inteligenciju za teme.
Ali najvažnije je da razotkrijem one koji su protiv i oni koji su za veleizdajnika Aleksandra Vučića.
Iz tvog pisanja sam shvatio da si protiv ove nesretne vlasti kao i ja.
Ali ja nikoga ne znam koga bih turio da ovog dosadnog prekidaca programa zamjeni.Znas li ti nekog valjanog medju politicarima?

Autorska
ti vucicevi biznismeni nisu imali ni stan u svoje ime pre politike, sad imaju po 50 stanova i to samo u bugarskoj...na 2000e platu

Aj sto kradu, ali sto mrze da i raja isto zivi tako! Oni voze skupa kola, sluzbeni auto nova A8, nova S klasa, dok ti moras platiti minimum hiljadu evra za iole ozbiljan auto i to svake godine. Gorivo 200 dinara, oni to ne placaju sve im daje vlada. Ti otvoris firmu, ubiju te sa papirologijom i inspekcijama, a oni ne objasnjavaju kako firma sa 300e kapitala dobije milionski posao...

Cak i da se desi retko hapsenje tih ljudi, zakon je formulisan da je srpski politicar gotovo netaknut zakonom, sud prosto ne sme da ga uopste osudi. Bukvalno vladavina dahija

Back