Kada ste prvi put poželeli dete/decu?

• Začetnik teme Začetnik teme gufa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne nismo bolje zbog toga nego zenka radja mlade....osim ako si morski konjic...jel kapiras? znaci, sve vrste, zenka radja muzijak ne...jel treba jos da objasnjavam?
a za tu kobilu sto detetu tako nesto kaze, nemam komentar
ali ti nastavljas da generalizujes

a sto se tice ophodjenja prema zenama, buduci da iznosis jako negativne stavove prema nama, ocekivalo bi se da se tako i ponasas....osim ako si lazov i licemer pa se pred zenama pravis da si fin a u sebi ih pljujes

ne nismo bolje zbog toga nego zenka radja mlade....osim ako si morski konjic...jel kapiras? znaci, sve vrste, zenka radja muzijak ne...jel treba jos da objasnjavam?
a za tu kobilu sto detetu tako nesto kaze, nemam komentar
ali ti nastavljas da generalizujes

a sto se tice ophodjenja prema zenama, buduci da iznosis jako negativne stavove prema nama, ocekivalo bi se da se tako i ponasas....osim ako si lazov i licemer pa se pred zenama pravis da si fin a u sebi ih pljujes

Па шта ако женка рађа? То значи да је то дете по дифолту њено или шта?

Ја само наводим оно што јесте, али то не значи да идем по улици и бијем вас мотком по главама, ја имам жене и око себе, и то доста њих, али то не значи да поштујем то што раде, али си човек, живиш живот а хвала Богу педер нисам, тако да..

ne nego je prirodno da je dete uz majku pre nego uz oca...(to kazem na ono sto ti hoces dete al majka deteta ti ne treba)

pa da...odgovaraju ti za umakanje a za ostalo nista ne valjaju
a kad bi ih i lupo po glavi,ne bi mogo da umochis,pa onda cutis
posle mi koristoljubive...aj pali

ne nego je prirodno da je dete uz majku pre nego uz oca...(to kazem na ono sto ti hoces dete al majka deteta ti ne treba)

pa da...odgovaraju ti za umakanje a za ostalo nista ne valjaju
a kad bi ih i lupo po glavi,ne bi mogo da umochis,pa onda cutis
posle mi koristoljubive...aj pali

А зашто је то природније? Шта природније?

Па ви бре не ваљате ни себи често, не подносите ни саме себе како да ваљате другима?

Да, видиш како ћутим.. Све ове ставове износим и јавно, и где год, тако да не видим проблем.

decu? da ,uvek, musko, obavezno! Bio sam sa svakakvim ponekima koje su tako glumile ludilo zastajale pored prodavnice vencanica zamisljale da imaju decu sa mnom pa idealan broj ...aliii nisu bile za kucu...nekako je sve to bilo neko lozenje...mislim odu one dalje kad nadju sledecu zrtvu...i svi srecni...i onda cim sam naso nevinu napunim je na keca (kao omaklo mi se) i sad sve super.

Pre par godina. Ugledala sam nečiji osmeh. Jedne lepe oke. Njegovu pažljivost, i sve ono šta za mene, u datom momentu jeste bio...I ja mogla sam da zamislim sebe, pored njega, sa nekim malenim bićem koje bi imalo deliće nas. Boju njegovih očiju. Ko bi se na isti način smejao kao on. :) Tada sam zaista mogla po prvi put , da vidim istinski sebe u toj ulozi. I verujem, da je bilo sreće...da bih se odlično snašla u tome.

Back