Kada sin komanduje ocu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pih... Klinac ej odvratan. Nevaspitan u startu i ne mozes tu nista. Ali nisi duzna da mu cistis. Reci muzu da mu plati cistacicu da jednom u 10 dana dezinfikuej taj svinjac. Ja bih mu ili jos onda sa 13 godina objasnila kako stoje stvari ili nista ne bih ni dirala.

Sto se djevojke tice, uopste te ne kapiram. Sta, mislis da je fino sto si morala krijuci da ides sa deckom. Ja sam svog sadasnjeg muza, nemajuci ideju da ce to postati dovela nakon desetak dana veze da ga moji upoznaju. A ja sam svaki dan posle skole (kad nema da se uci...) isla kod njega i niko nikad nista nije prigovorio. I evo, normalni smo ine vidim ista ruzno u tome.
Sto se tice rucka za cetvrtog clana, ruku na srce, kad skuvas za troje, imace i za nju, nije slon. Ali ja ne bih postavljala sto nego skuvala, pa nek svako sebi stavi tanjire...

Dakle, super ako se njegovi i njeni roditejli slazu da zive skupa, super. Tata mora da ga izdrzava dok ne zavrsi faks, pa sad, ako njemu ne smeta djevojka, a tebi smeta - prigovori. Samo sto ti grijesis - sto dopustas da nose hranu gore? Zasto si ikada pocistila z anjima? Zasto se brines da li ces nekoga sresti golog? Kreces se po svojoj kuci kako ti ej volja, svako neka pazi svoju intimu...
Meni se cini da vi svi kolektivno imate jako los dijalog izmedju sebe.

Koliko vidim,sta god da ucinis na kraju ces ispasti "zla maceha".Stoga budi istrajna u svojoj nameri da se ne mesas vise u njihov odnos.Red i higijenu odrzavaj na "zajednickoj teritoriji",njega pusti,pa nije zivotinja,valjda ce se i njemu uskoro smuciti da zivi u svinjcu,ali ne dozvoljavaj da se to siri van granica njegove sobe.Sto se devojke tice,******,ljubav je takva,pogotovo ta mladalacka,neka ih,ako zelis da te tvoj pastorak bar malo voli i postuje,ne udaraj na devojku koju voli.Nekako mi se cini kao da si uvek na iglama,da stalno nesto osluskujes,ocekujes sta ce sledece on da uradi,pa tako nesvesno i od komarca napravis slona.A realno,sta taj decko radi sto tebe licno ugrozava,sto direktno ugrozava tvoj brak?Koliko vidim,on samo gleda svoja posla,a tebi to smeta.Opusti se malo,gledaj sebe,svoj brak,pusti decu nek se vole,voli se ti sa svojim muzem,i pokusaj da mu ne prebacujes nista za dete,ukoliko neces da mu se smucis i da prestane da te voli.
Izvini ako sam bila gruba,jer ti zaista zelim sve najbolje,i da sve brzo dodje na svoje mesto.

Kasno stižem sve je već rečeno, uglavnom se slažem sa iznetim,al posebno sa ovim postom ...
Napusti sve to i kreni od nule, ponovo, ako uopste zelis da imas zvoj zivot kojim ces biti zadovoljna. Njegov stan, njegov sin, njegova plata............tesko da osoba poput tebe moze u tim okolnostima da se oseca prijatno. A ako odlucis da ostanes, onda budi svesna da nema sanse da ostanes tvrdoglava po bilo kom pitanju. Sto pre "legnes na rudu" bice bolje za tebe a i za sve ostale.
Sta god da odlucis, najbitnije je da se posle odluke ne kajes, kako god da bude. A sta ces odluciti je manje bitna stvar.

Kišice, velika si devojka, uzmi papir i olovku , podeli ga na dva dela , onako ZA i PROTIV sedi i piši...sta je o dobro u vasem odnosu i ostanku u americi, a sta lose...

Ako prevagne negativa , skupi se i dodji kuci...Ako si podnela da ostaviš ćerku ( što ja nikad ne bi uspela , ni za jednim muškarcem - ne osudjujem samo kažem) , ako si smogla snage da odes u tudju zemlju, praktično u nepoznato, onda ti povratak medj svoje nece tesko pasti.

Ok neces iz prve biti na nogama , niti ces se snaci, al vremenom ces se stabilizovati.

Tu ti je dete, tu ti je sestra, majka, prijatelji, tu smo nakraju i mi...prezivećeš ti Kišo!

Ako je altrenativa - tužna , sama , pod lekovima i nesrećna , ili uz dete , medj svojima , tužna - onda biram ovo drugo...

Čuvaj zdravlje Kišo, to malo razuma sto ti je ostalo, trebaće ti za TVOJE dete...
A muškarci su nam nužno zlo, nadje se uvek neki da nas digne kad se najmanje nadamo...nije uspelo prvi put- pa sta, nijeuspelo drugi put . pa sta , možda ni treci put nece uspeti- PA ŠTA ?????

Život je to Kišice ,padneš, razbiješ se , al uspeš da se pridigneš, udahneš duboko,protreseš se malo, i laganim koracima ideš dalje...prvo si malo ošamućena , al posle par km već si opet svoja..

Kišo...drži se !
TI - samo TI , niko drugi nije krojač tvoje sreće...;-)

Пошто је Киша замолила да тема буде закључана - поштујемо њену вољу.

(Ако пожелиш да овај разговор некад наставиш, напиши ПП, откључаћемо је опет. Све најбоље!)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back