Kada si drugaciji od drugih.............

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kontam poentu ove teme.
Po cemu je doticna osoba koja je otvorila temu toliko izdvojena iz mase?
Stvar je u tome,da niko nije identican.Ne kazem,postoje kalupi,drustva,svakojaka cudesa,ali cak i u drustvu koje je naizgled slicno svako drzi svoju jedinstvenu poziciju.
Stoga,mozda bi doticna,imala manje problema da ne zabada ljudima prste u oci i govori da je drugacija.
Niko se nece naljutiti sto eto nisi isti kao on,nego zbog forsiranja toga da si drugaciji,isto obicno povlaci i to da smatras sebe za jedinstvenog tj boljeg od ostalih.
Sad ja ispadam neka zlobnica koja mase zastavicama uz usklike radosti kad prodje gomila klinaca obucena ko reprezentacija koji dele isti mozak.
Ne,...bila sam u slicnim tripovima jednom,i iskreno nisam imala nikakve koristi od toga.
Opustila sam se.Koga je to zanimalo,i ko me poznaje,zna savrseno da sam jedinstvena na svoj nacin.Stvar je u suptilnosti.NE treba od toga praviti parolu i farsu.
Prosto budi ono sto jesi.

Nah,nah,nah,tu se ne slazem.Psihologija je sadrzi zanimljive tematike,ali za ime sveta,da nekome to bude omiljen predmet?Srednjoskolska psihologija je djubre od predmeta,...i ucenje tog predmeta sastoji se od rastumacivanja ludjaka koji su pisali taj udzbenik.
Opet,ostace mi do kraja nejasno sto bi bilo ko smatrao tako bitnim a i cudnim intres za psihologiju.(sto se piscateme ponajvise tice)

White Horse:
Bruka je neznati za Čea...
"HASTA LA VICTORIA SIEMPRE"
... ali zato svi znaju za Tinu Ivanović... :roll:

@mrs depp

Eh, Johnny, Johnny... nepresušan izvor inspiracije mnogih mladih, ženskih srca! Još kao Don Juan de Marco... :lol:
VIDIŠ MENI SE SVIDEO JOŠ KAO EDVARD MAKAZORUKI PA jACK SPARROW......sve jezivo do jezivijeg :lol: mada kao Huan je mmmmmmmm!!!!! a meni je Če ipak neprevaziđen i ko ličnost i čovek,muškarac....

heh.. evo shta je meni jednom rekla jedna fina djevojka ((: ... shteta shto je nema na forumu...
Alexandra9:
Ne znam kakva je situacija kod tebe, ali nakon iskrenog razgovora sa mnom doshla sam do zakljuchka: Neke osobe iz tvog okruzhenja poseduju osobine kojima se ne divish, kriterijume koji su prizemni, patnje zbog gluposti, brigu oko nebitnih zjebancija... tebi to ne odgovara. Ako su oni normalni, onda si ti Luda. Budi srecjna svaki put kad ti to nagoveste.
... i jesam srecjna. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back