Kada se stidis svog slovenskog porekla....

Дај бре гасите ово...
Док је онимад писао о диносаурусима Блајбингер је био занимљив...
Понекад...помало...повремено...
Сад кад је и он диносаурус, почео да њаке од досаде по форуму...
Ja vidim da sam uvek zanimljiv, neki stalno pricaju ovde o meni...Cak i kada nisam prisutan.

Moje ime je Miroslav i otkad su me roditelji upisali u knjigu rodjenih vise me niko nije tako zvao, ni oni, osim ponekad zena kad je besna. Svi me zovu Miki. Tako je bilo u Srbiji tako je i sad u Americi.

Ne znam zasto bi se stideo svog imena ? Kad bih ga se stideo otisao bih i jednostavno bih ga promenio.

Inace i Amerikanci vole nadimke i redovno ih imaju cak i kad imaju cista engleska imena: Robert Bob, Stephen Steve, David Dave, Richard Dick, William Bill, Michael Mike, John Jack etc....
Поштовање Мирославе. Да си из Пољске прешао у Швицу да играш тенис , вероватно би ти предложили да постанеш Мирослас. После би ти се смучило да си прихватио да се одрекнеш славе у имену и ради сопственог мира би можда узео име Мир. Тако и крастави Станко Вавринка. У Француској из шлихтања Нуредин постаје Нордин , Хусеин - Јусин , Мухамед - Моамед јер Фрање су се покењале на слово х за сва времена. Иако имају Шарла и Шонтал , Шкоду су прекрстили у Скода. Дебилима дебилност џабе објашњавати. Уместо славе они слове ни прс' , ни мас' него слас' и нека им је на здравље улизиштво.

Back