Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jeb ga sloš je ako je njega stvarno mrzelo da ide sa njima..... pa može da ih makar posmatra iz nekog hlada kako kažeš..... a što se godišta tiče tu su negde... možda je prerano možda ne. Stvanro ne znam :/
Па да, е виш, то кад је туђе, није рано ни са 5.
Мој је старији мало "замајан" могу старији клинци одмах да га врбују за неке акције и криминалне радње, њему су сви добри, све је у реду ..
Излази он кад је на распусту и у граду сам до школског на 2 сата, скита и све је то океј, али тамо су само деца из краја (и понеки дилер хохо)...И нема још 11.
Mene pustili na bazen samu prvi put kad sam zavrsila sesti osnovne. Sestru kad je zavrsila peti, bila je bolji plivac nego ja u tom periodu. Ako zna dete da pliva i ako se pokazalo kao odgovorno, nema razloga za preteranu brigu valjda...
Једноставно је кад кроз ваш сокак прође један човек дневно, а и он је познат лол..
Какви ли су ти родитељи који не смеју да пусте дете само да купи хлеб, сладолед, новине, са 6 година? Обично су пекаре у улици или иза ћошка ма где живели, мени је то неразумљиво, а са јавним просторима и масовним скуповима је јасно, нарочито по већим градовима.