kada kazete da je dosta tj. da nemozete vise

kada kazete da je dosta tj. da nemozete vise

• brak

• skola

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kad sam ja pocela da radim za radio, da ugovaram reklame, a na kraju se ispostavilo da sam radila za sebe, jer sam se tad upoznala sa direktorima svih mogucih i nemogucih preduzeca i fabrika i cuda u Uzicu, tad me je bila uhvatila neverovatna panika o kojoj nikome nisam pricala, jer izostajala sam iz skole, nabavljala opravdanja, ali nista nisam ucila, nisam imala vremena, pa me je uhvatila panika da necu zavrsiti skolu! Medjtim, postala sam kraljice mature pa mi je razredna opravdala sve izostanke bez reci. :D Ponosila se sa mnom, kao i svi profesori. Ah, da, da dovedem to u vezu sa ovom temom. Nisam htela nista da odgovaram. "Dosta je, ne mogu vise". Nece da mi zakljucuju dvojke, prozivaju me iz casa u cas da odgovaram, ja necu. Sta fali dvojkama? Dvojke su super. I na kraju mi zakljuce cetvorke, bez odgovaranja. :D Verovatno je bilo i kod njih "Dosta je, ne mogu vise da je prozivam"

O Boze, ja kazem sebi dosta je i onda ne jedem vise, ni cokolade, ni nista. Medjutim, onda jedan dan bas se dobro najedem, i to mi tako prija, tako lepo spavam, i onda shvatim da sam i tu kontradiktorna. Ja sebi govorim da ne valja toliko da jedem, a u stvari super se osecam kad mnogo jedem. Sad imam onu moju dijetu, ne moram da pazim koliko jedem. Isto kao sto se super osecam kad izadjem napolje iako je napolju bio mraz i led pa ipak nisam izlazila mnogo.

Back