kennedy_bakircioglu
Aktivan član
- Poruka
- 1.368
Када је толико добро како причају Бирократе,одакле онда СРС-у 2 200 000 гласова
loše postavljeno pitanje
prilično besmisleno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када је толико добро како причају Бирократе,одакле онда СРС-у 2 200 000 гласова
Slušao sam dobro šta gospodin Nikolić priča..
Ne sećam se da je u TV-duelu uopšte rekao neki svoj program..
Čovek non-stop pominje probleme ali ne i kako da ih reši..
DEMAGOGIJA - ko razume...
Ja sam takodje slusao i mogao bih da se slozim sa konstatacijom da nije izneo program.
Sa druge strane imamo coveka koji vec drugi put u cetiri godine iznosi planove i programe koje ne sprovodi.
Oceni lestvicu DEMAGOGIJE - neko razume...
Kako ono beše : EUropa, EUropa, EUropa ...
Demagogija ? Ma neeeee.- ne razumem ...
![]()
Meni je bolje nego pre 2000. I to prilicno bolje. Moja oba roditelja su u to vreme, 90' izgubila posao pa se nije uopste tada po BBS forumima ni smelo srackati o tome koliko se javno danas sere po svemu sto je ucinjeno od tada jer bi odma dobijali privatne poruke o tome da se manemo "corava posla", ja se isto nisam mogao zaposliti do posle 2000. godine tako da je ova vlast za mene sasvim ok ma sta mi ko sada ****, reforme idu sporo sto je i normalno u zemlji koja je unistena a svemu tome doprinosi i nezgodna tranzicija.
Slicno pitanje postavljam i ja autoru ovog pitanja, zasto smo mi 2.300.000 ljudi u Srbiji devedesetih godina morali da prezivljavamo izbor 2.350.000 ovih ostalih, mahom penzionera koji su i donosili Slobi pobedu zajedno sa Kosovom koje su koristili za fino podesavanje izbora i svakakve malverzacije.
Ово је питањце за вас Демократе пошто су вам пуна уста просперитета,социјалних врлина и равноправности.
Фабрике се затварају,радници штрајкују,наркомана је све више и више,са пасошем нећемо моћи ни у Македонију за неки дан,Мишковић је све већи и већи,Коле више не шета Наташу Беквалац али вероватно има нову цицу док народ јеца и грца у немаштини...
Ja sam takodje slusao i mogao bih da se slozim sa konstatacijom da nije izneo program.
Sa druge strane imamo coveka koji vec drugi put u cetiri godine iznosi planove i programe koje ne sprovodi.
Oceni lestvicu DEMAGOGIJE - neko razume...
Meni je bolje nego pre 2000. I to prilicno bolje. Moja oba roditelja su u to vreme, 90' izgubila posao pa se nije uopste tada po BBS forumima ni smelo srackati o tome koliko se javno danas sere po svemu sto je ucinjeno od tada jer bi odma dobijali privatne poruke o tome da se manemo "corava posla", ja se isto nisam mogao zaposliti do posle 2000. godine tako da je ova vlast za mene sasvim ok ma sta mi ko sada ****, reforme idu sporo sto je i normalno u zemlji koja je unistena a svemu tome doprinosi i nezgodna tranzicija.
Mladi su ipak je to bilo prije 7 godina , a ne prikazuju često reprize tadašnjih DNEVNIKA
Slušao sam dobro šta gospodin Nikolić priča..
Ne sećam se da je u TV-duelu uopšte rekao neki svoj program..
...
Planovi se prave da bi se obistinili..
Problem je samo sto nisi sam u kuci..
Nekom u vladi ne odgovara da se promene rade vecom brzinom..