KADA JE MUSKARCU VREME ZA ZENIDBU ?

Nama muskarcima,najveca je muka u zivotu,sto nikada ne mozemo da odredimo,kada,i da li uopste,treba da se zenimo.??? Za muskarca koji se ozenio u svojim dvadesetim godinama,porodica njegova,uvek izaziva sazaljenje. Porodica je tuzna,kazu jadan,nista od svoje mladosti osetiti nece.Bar da je malo poziveo,da je menjao
devojke...ali,sta mozemo jadnicak se uvalio u brak.E to "jadnicak",i mene proganja,kao zla senka braka,koju na svu srecu,do sada uspesno izbegavam.Presao sam
trideset petu,uspesno preskacuci postavljene devojacke zamke.Zivim u naj uzem centru grada.Imam svoj stan i svu udobnost.Medjutim,pojavio se jedan od mojih
striceva,koji me nagovara da se ozenim,kako bi kako on rece...produzio bar jednim sinom,junacku nasu plemicku crnogorsku lozu.Ja se i dalje "ne dam".Zasto bi napustio
svoj lep i udoban zivot,zbog svih onih losih stvari,koje brak sobom nosi.Prvo,znam da ce moja buduca,zatrudneti dok kazem keks.Pa slusati njene prituzbe,kako trudnoca
muci.Njena povracanja,njene muke.Pa kada se dete rodi.Gospode.Ta nespavanja,ta nocna dezurstva,te muke oko kupanja,presvlanjenja,nocnog mokrenja...Zaista,sta
mi to treba.Zivim kao (kako mi crnogorci kazemo) ka soko na vrh planine.!Voleo bih da sa ovoga naseg foruma,dobijem potvrdu svojih stavova,u pogledu misljenja
o braku.Ostajem pri svom misljenju,da je za lepog crnogorca,brak isto zlo,kao orlu sa Lovcena,kad bi neko odsekao krila junacka.!!!

Biće da nikada, to za mene više nije dilema, jer ako se oženi usrećiće jednu, a unesrećiti mnoge druge ... :D
Istina, osim ako si sasvim normalan....
Nama muskarcima,najveca je muka u zivotu,sto nikada ne mozemo da odredimo,kada,i da li uopste,treba da se zenimo.??? Za muskarca koji se ozenio u svojim dvadesetim godinama,porodica njegova,uvek izaziva sazaljenje. Porodica je tuzna,kazu jadan,nista od svoje mladosti osetiti nece.Bar da je malo poziveo,da je menjao
devojke...ali,sta mozemo jadnicak se uvalio u brak.E to "jadnicak",i mene proganja,kao zla senka braka,koju na svu srecu,do sada uspesno izbegavam.Presao sam
trideset petu,uspesno preskacuci postavljene devojacke zamke.Zivim u naj uzem centru grada.Imam svoj stan i svu udobnost.Medjutim,pojavio se jedan od mojih
striceva,koji me nagovara da se ozenim,kako bi kako on rece...produzio bar jednim sinom,junacku nasu plemicku crnogorsku lozu.Ja se i dalje "ne dam".Zasto bi napustio
svoj lep i udoban zivot,zbog svih onih losih stvari,koje brak sobom nosi.Prvo,znam da ce moja buduca,zatrudneti dok kazem keks.Pa slusati njene prituzbe,kako trudnoca
muci.Njena povracanja,njene muke.Pa kada se dete rodi.Gospode.Ta nespavanja,ta nocna dezurstva,te muke oko kupanja,presvlanjenja,nocnog mokrenja...Zaista,sta
mi to treba.Zivim kao (kako mi crnogorci kazemo) ka soko na vrh planine.!Voleo bih da sa ovoga naseg foruma,dobijem potvrdu svojih stavova,u pogledu misljenja
o braku.Ostajem pri svom misljenju,da je za lepog crnogorca,brak isto zlo,kao orlu sa Lovcena,kad bi neko odsekao krila junacka.!!!
Jedno je sigurno, dok zavisi od misljenja drugih i nema svoj put ne treba da se zeni....a kada je vec sam, sta smeta da malo ode sam u nedodjiju, pa smisli ko je, sta je i sta hoce?

Postoji jedan problem,ustvari to je jedna cudna stvar,koja se desava redovno skoro svakom muskarcu.Iz prica mnogih mojih prijatelja,koji su kako
to kaze Jennifer Jennin, "kada osetis da gubis tlo pod nogama".E,ti moji prijatelji su to gubljenje tla pod nogama osetili,i ozenili se.Ali svi mi kazu,kako
devojke pre braka su jedna licnost,ali cim se brak sklopi,one postaju druge licnosti.Pitam se,mora li to tako ? Zasto devojka pre sklapanja braka,
bude umiljata,slatka,voli seks do izdisaja.Cim udje u bracne vode,sve to odjednom,vise nije isto.Da li devojke uzasno mnogo glumataju,foliraju,samo
da upecaju nas, naivne muskarce.Dakle caka je u tome.Ko nama muskarcima,garantuje,da devojka sa kojom se zabavljamo,nece promeniti svoju
narav,svoja dotasasnja ubedjenja.I konacno,da li ce uvek ispunjavati nase seksualne potrebe,na nacin koji mi volimo.?

Imam jedan predlog.Postoji jako mnogo muskaraca,koji bi se ozenili (kao i ja) ali boje se koliko je odredjena devojka promenila muskaraca,pre udaje .?
To se nikako drugacije ne moze utvrditi,osim dokazanom nevinoscu. Po tom pitanju,da bi pomogli svima nama (muskima) koji imaju zelju da se ozene
ali se boje da buduca ima i suvise "abonenata" pre udaje,da se nesto uradi u tom pravcu. To nesto,bilo bi,osnivanje berze nevinih devojaka.Dakle,svaki
mlad covek,koji ima nameru da se zeni,otisao bi u berzu nevinih drvojaka,i trazio odredjenu devojku,koja bi mogla da prezentuje certifikat overen od strane
berze,koji bi garantovao da je devojka zaista nevina.Tako bi se ponoglo i nama muskarcima,a i devojkama koje su uludo provele vreme,da dodju do
braka (ukoliko su naravno,nevine).

Mnogo sam razmisljao,koji tip zene bi meni najvise odgovarao.Uzimao sam u obzir cak i matematicke formule,jer izabrati sebi zenu za ceo zivot...malo je
cupavo.Posle razmatranja iz svih uglova,uzimajuci u obzir,i ovo i ono,resih tu formulu.Dakle,idealna zena,kako po lepoti lica i tela,uzevsi u obzir i sve
ostale sposobnosti,to bi bila zena na podobit Hilari Klinton. Iz te divne zene,izbija takva pritajena seksualnost,koja izaziva kljucanje krvi kod muskarca,i na
samu pomisao,sta bi radio,kada bi takvu zenu,sa takvim fizickim i psihickim performansama sreo.

Back