Kada je goreo Notr Dam svi su bili na nogama, sada gore "pluća sveta" FOTO

Не мораш се ти одрећи, постоји опција за све, када нам дође до грла и када природа почне да лупа по глави, видјећеш како ће бити јефтин електрични аутомобил,мотор или шта ти ја знам.Све се може када се хоће.Превише смо бахати и не цјенимо ову природну оазу,сами себе уништавамо а постоји соларна енергија која је дошла на напредни ниво да није потребно јако Сунце,само свјетлост дана.
Taj elektricni shit nije mnogo bolji. Zamisli samo da imas umesto SUS automobila elektricne i da se oni prikace na punjenje... isti curac ti to dodje. A uz to , to je trenutno nemoguce jer bi bio kolaps elektricne mreze.
Mora nesto naprednije a mi nismo blizu toga jos uvek.

Ali moze da se uvedu razne restrikcije na primer. Ako su mogle EURO norme npr. zasto ne bi moglo ogranicenje maksimalne kubikaze po tipu vozila i nameni? Za pocetak da imamo manju potrosnju fosilnih goriva i zagadjenje?

Notr Dam je IN i zato su svi "poleteli" da ostave komentar podrške pune pijeteta kao da ceo svet ima drage uspomene iz baš Notr Dama, to je pravilo jer se tragedija (a jeste tragedija) dešava u zapadnom delu čovečanstva, da se to dešava bilo bi "who cares" tako i sa Sibirom gde su požari ili Amazonom gde šuma polako ali sigurno nestaje, jbg who cares - nije deo zapadne civilizacije...
Licemerno je sve to što se dešava nama pred očima i ta Sirija i ta Libija, milioni raseljenih i mnogo (po meni nebrojeno) pobijenih ali who cares to su tamo neki divljaci, pretnje i ubistvo novinara Šrali Ebdo jeste strašna stvar ali da li bi se digla buka da se to dogodilo u Aziji? Bilo bi (verovatno) who cares...Da li se taj svet potresao kada je Crkva Bogorodice Ljeviške iz Prizrena zapaljena? Nije jer who cares...Srbi su inače po defaultu negativci.

mislim da nije tako. Ono sto nam se u medijima prikazuje je samo izmisljena stvarnost, onakva kakvu svetski vladari prizeljkuju. Skoro da niko i ne sumnja kada mediji informisu o "velikoj tugi i zalosti koja je zadesila covecanstvo povodom kradje novcanika Eltona Dzona.............."..........dok na drugoj strani ni reci o spaljivanju cele desetoclane avganistaske familije od strane pijanih americkih vojnika..............................namece nam se da SVI VERUJU ONOME STO MEDIJI KAZU..........boze moj, samo sam ja protiv, samo ja ne razumem.............a kada malo zadjemo po svetu i vidimo da takvih koji misle da samo oni ne veruju u te medije, ima ih 7,5 milijardi...............ostalih 14 000 su sluzbenici svetske vlade PA IM JE VEROVANJE U MEDIJE U OPISU RADNOG MESTA.

Dovoljno je pogledati, manje, sekundarne Forume i shvatiti da ogromna vecina evropljana postavlja isto pitanje kako to da je unistenju Palmire od strane americkih terorista u svetskim medijima (a po naredjenju, i u nacionalnim medijima) posveceno samo 1,5 minuta............dok je radi pozara u Notre Damu malte ne proglasen svetski dan zalosti i mobilsana je celokupna svetska javnost (onaj deo koju kontrolise ROTSHILD)..................

cemu ovo favoriziranje , cak i septickih jama, samo ako se one nalaze na teritoriji koju kontrolise takozvana svetska Vlada?

Taj elektricni shit nije mnogo bolji. Zamisli samo da imas umesto SUS automobila elektricne i da se oni prikace na punjenje... isti curac ti to dodje. A uz to , to je trenutno nemoguce jer bi bio kolaps elektricne mreze.
Mora nesto naprednije a mi nismo blizu toga jos uvek.

Ali moze da se uvedu razne restrikcije na primer. Ako su mogle EURO norme npr. zasto ne bi moglo ogranicenje maksimalne kubikaze po tipu vozila i nameni? Za pocetak da imamo manju potrosnju fosilnih goriva i zagadjenje?
Ma jok elektricna energije ima dovoljno i lako se proizvodi...na vise nacina i ekoloski i pomocu sile vode,vjetra ,Sunca a prizvodnja nafte ne postoji ekoloski cista.

Back