- Poruka
- 63.394
Od kučnih ljubimaca gajim samo bakterije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piton - nahraniš ga jednom nedeljno.ne...nimalo...samo dosta nisam kuci...cele vikende, pa neka putovanja, posao celi dan...nisam sigurna da mogu da im priustim uslove kakve zasluzuju
Da, ali ćeš ostati u gurmanskom sećanjuDruže, to je velika maca. Nikad ne znaš kada će da proradi i vidi plen u bilo kome pa i tebi, daleko bilo.
i ja isto kad odem u penziju ali mislim da nije pametno, ogromna obaveza, gubis slobodu.Dešava se, ali nije uvek tako...Evo ja se već premišljam 2-3 godine![]()
Zavisi. Da je to godisnje jedno ili dva putovanja snasla bih se... Ima I mesta gde platis I ostavis kucnog ljubimca.i ja isto kad odem u penziju ali mislim da nije pametno, ogromna obaveza, gubis slobodu.
onda nemoj to je patnja za kucnog ljubimca ako nisi do tu do 3 sata max to je u redu.Zavisi. Da je to godisnje jedno ili dva putovanja snasla bih se... Ima I mesta gde platis I ostavis kucnog ljubimca.
Vise me tisti svakodnevnica. Ceo dan nisam kuci, cesto I vikendima.
Znam ali sve se mislim I ostali ljudi rade, imaju obaveze... Nekako se valjda ljudi snalaze... Ne znam vise stvarno...onda nemoj to je patnja za kucnog ljubimca ako nisi do tu do 3 sata max to je u redu.
Uzas!Piton - nahraniš ga jednom nedeljno.
Daš mu zeku, macu, kucu... ne bira...
???
bacati im macice i kucice????
Sve je to prirodno...
Naime zato se I okoti dovoljan broj.
Opušteno. Imaćeš vremena za kućnog ljubimca kad odeš u penziju. Brzo će to...Znam ali sve se mislim I ostali ljudi rade, imaju obaveze... Nekako se valjda ljudi snalaze... Ne znam vise stvarno...