Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, verovatno sam i ja sama u panici jer ne zelim da ga izgubim pa pravim problem bez problema![]()
good for you![]()
problem nastaje onog trenutka kad napravis podelu na drug/decko
nikakvu..obicno ljudi sami nadju svoje mesto u sistemu..ili izvan..pa tako ja pustim osobe da se samodefinisuA kakvu podelu ti pravis?![]()
nikakvu..obicno ljudi sami nadju svoje mesto u sistemu..ili izvan..pa tako ja pustim osobe da se samodefinisu
Hm, problematika je sledeca! Skoro 10 godina imam jako dobrog druga sa kojim sam delila najintimnije price. Tek nedavno mi je on otkrio da su sa njegove strane osecanja vise od prijateljstva. Vec je mesec dana kako se ta nasa nova prijateljsko-emotivna veza razvija, sve je nekako divno i ja ne zelim da ga izgubim...ali, ja sam strasno opterecena time sto on zna mnogo o meni. Daleko od toga da se ja stidim svojih ranijih izbora, ali uvek postoje neki detalji koje novi decko ne bi trebalo da zna. On kao desetogodisnji prijatelj zna i te najsitnije detalje![]()
Da li ste nekada vi bili u toj situaciji i koji je najbolji nacin da se izborim sa tim? :???:
Jasno je meni o cemu ti pricas, ali ta podela nije bas uvek primenjiva... ljudi se menjaju i sa tom promenom se menja i mnogo toga... filozofija je to teskamada, ja volim da filozofiram
![]()
Mi smo sada u emotivnoj vezi i on vise ne spada u kategoriju drug ili prijatelj, dakle on je sada moj decko (mrzim ovu frazu, ali da plasticno objasnim)Punih 10 godina jeste bio prijatelj i ni jednim gestom nije pokazao da nesto vise od toga moze da postoji sa njegove strane, zato sam ja i bila iskrena i pricala njemu otvoreno o svojim vezama i problemima!!!
Pod SVI, podrazumevam 99% muskog i zenskog!!! Veruj mi!
Bas juce slusam razgovor dve koleginice sa posla gde jedna kaze, recicu mu da je treci po redu jer ulazim u godine kada vise ne prolazi fraza da mi je drugi... Pa ti vidi.
Naravno da bi mi znacilo jer u tom slucaju ne bi saznao da sam prevarila bivseg decka i ne bi saznao za neka sitna flertovanjaPriznaces da ni jedan muski ego ne moze to da podnese?!
Hm, problematika je sledeca! Skoro 10 godina imam jako dobrog druga sa kojim sam delila najintimnije price. Tek nedavno mi je on otkrio da su sa njegove strane osecanja vise od prijateljstva. Vec je mesec dana kako se ta nasa nova prijateljsko-emotivna veza razvija, sve je nekako divno i ja ne zelim da ga izgubim...ali, ja sam strasno opterecena time sto on zna mnogo o meni. Daleko od toga da se ja stidim svojih ranijih izbora, ali uvek postoje neki detalji koje novi decko ne bi trebalo da zna. On kao desetogodisnji prijatelj zna i te najsitnije detalje![]()
Da li ste nekada vi bili u toj situaciji i koji je najbolji nacin da se izborim sa tim? :???:
ma daaaj, to je bas super...
ja sam se svidjala jednom drugu koji me je jako dobro poznavao...i bas sam bila odusevljena sto se svidjam nekom takva kakva jesam, sto razume sve moje hirove, ispade, gluposti, promasaje, moja jadna izdanja... cak sam se cudom cudila, i na kraju - poverovala![]()