Kada drug postane nesto vise???

Hm, problematika je sledeca! Skoro 10 godina imam jako dobrog druga sa kojim sam delila najintimnije price. Tek nedavno mi je on otkrio da su sa njegove strane osecanja vise od prijateljstva. Vec je mesec dana kako se ta nasa nova prijateljsko-emotivna veza razvija, sve je nekako divno i ja ne zelim da ga izgubim...ali, ja sam strasno opterecena time sto on zna mnogo o meni. Daleko od toga da se ja stidim svojih ranijih izbora, ali uvek postoje neki detalji koje novi decko ne bi trebalo da zna. On kao desetogodisnji prijatelj zna i te najsitnije detalje :dash:
Da li ste nekada vi bili u toj situaciji i koji je najbolji nacin da se izborim sa tim? :???:

Evo ja vec tri godine zivim sa dechkom koji mi je pre toga bio dobar drugar.
Kakve veze ima to sto on zna mnogo o tebi? :dontunderstand:
Da mu nesto od toga smeta,ne bi hteo da bude sa tobom....

Mi smo sada u emotivnoj vezi i on vise ne spada u kategoriju drug ili prijatelj, dakle on je sada moj decko (mrzim ovu frazu, ali da plasticno objasnim) :lol: Punih 10 godina jeste bio prijatelj i ni jednim gestom nije pokazao da nesto vise od toga moze da postoji sa njegove strane, zato sam ja i bila iskrena i pricala njemu otvoreno o svojim vezama i problemima!!!

Zasto bi ti to bio problem..Samo znaci da zna sve o tebi..da te poznaje..da nema tajni medju vama i da te je prihvatio takvu kakva si sa svom tvojom prosloscu,manama,greskama koje si pravila ,uspesima,padovima..To je lepo..to je opustajuce i obecavajuce za jedna lep,korektan i iskren odnos..nadam se da u svemu tome postoji ljubav...:heart:a ne navika stecena tokom 10 godina..

Pod SVI, podrazumevam 99% muskog i zenskog!!! Veruj mi!
Bas juce slusam razgovor dve koleginice sa posla gde jedna kaze, recicu mu da je treci po redu jer ulazim u godine kada vise ne prolazi fraza da mi je drugi... Pa ti vidi.

koleginica ti je idiot.. sta da ti kazem..

a sto se tice tebbe i njega, vec su ti rekli, ako on to sve zna i zeli da bude sa tobom, onda nema nikakvih problema..

Naravno da bi mi znacilo jer u tom slucaju ne bi saznao da sam prevarila bivseg decka i ne bi saznao za neka sitna flertovanja :mrgreen: Priznaces da ni jedan muski ego ne moze to da podnese?!

da, ali on zna za sve to i ipak je zeleo da bude sa tobom... mislim, u cemu je tvoj problem? njegov ego ocigledno podnosi odlicno sve to.

znam jednu pricu istu ko tvoja... dobro, slicnu... druzili se deset godina, on znao sve njene izlete, veze, afere, itd... saletao je neko vreme, bio uporan daj e bas ona bas ta... na kraju se ozenili i sad imaju klince... nju ne gotivim jer je guska i sad dosadna tetka, ali on je car... volim ljude koji tacno zanju sta hoce i idu za tim... u moru ameba to je bas osvezenje

Poslednja izmena:
Hm, problematika je sledeca! Skoro 10 godina imam jako dobrog druga sa kojim sam delila najintimnije price. Tek nedavno mi je on otkrio da su sa njegove strane osecanja vise od prijateljstva. Vec je mesec dana kako se ta nasa nova prijateljsko-emotivna veza razvija, sve je nekako divno i ja ne zelim da ga izgubim...ali, ja sam strasno opterecena time sto on zna mnogo o meni. Daleko od toga da se ja stidim svojih ranijih izbora, ali uvek postoje neki detalji koje novi decko ne bi trebalo da zna. On kao desetogodisnji prijatelj zna i te najsitnije detalje :dash:
Da li ste nekada vi bili u toj situaciji i koji je najbolji nacin da se izborim sa tim? :???:

:D

ma daaaj, to je bas super...
ja sam se svidjala jednom drugu koji me je jako dobro poznavao...i bas sam bila odusevljena sto se svidjam nekom takva kakva jesam, sto razume sve moje hirove, ispade, gluposti, promasaje, moja jadna izdanja... cak sam se cudom cudila, i na kraju - poverovala :)

ma daaaj, to je bas super...
ja sam se svidjala jednom drugu koji me je jako dobro poznavao...i bas sam bila odusevljena sto se svidjam nekom takva kakva jesam, sto razume sve moje hirove, ispade, gluposti, promasaje, moja jadna izdanja... cak sam se cudom cudila, i na kraju - poverovala :)

E, bas to mi je super :) nema onog foliranja kao na pocetku svake veze, jednostavno mozes da se opustis jer te ta osoba zna u svim mogucim i nemogucim situacijama :lol:
A to cudjenje, to je tek interesantna situacija :lol: ja tek sad, posle mesec dana poverovala :)

Back