Kada devojčica postaje devojka, a devojka- žena ?

jedno je znati, drugo je progutati :) men se cini da sam konacno uspela, na misice jelte, cenim sa prolaznom ocenom tek. a takvi kilavi sto jedva nesto preguraju najglasnija su goveda sto se na sapacenike brecaju:rumenko: ne zameri sestro :zag:

sta bre ti oces :zag: vi sto uzgajate samo sinove uzivajte u fulu i ne stajte nam na muku :rtfm:
joj ja ocu sledece nedelje u bosnu, krajem avgusta u london, a u oktobru u bec, samo ne znam kako da postignem sve..:rotf: :obozavam:

- - - - - - - - - -

ps. 23 godine nisam imala ovako luftikastio leto..deca rastu, to je skroz dobra vest, cim prestanes da brinesh i da se nerviras:)

Definisi nevinost. Jos uvek ima devicnjak?

Sta je sa onima koja ga nikad nisu ni imale(ima i takvih)

I sta cemo sa onima koje treniraju neki sport recimo gimnastiku pa ga izgube dok su jos devojcice. Ili masturbacijom?

I kako definises one koje su u zelji da sacuvaju nevinost upraznjavale samo analni seks? Mogu da budu sa vise muskaraca nego one koje bi ti smatrao nevinim a ti bi i dalje mislio da je nevinasce.

Ne mlati.
Devojka je ona koja je nevina, imala devicnjak nemala; znao ti to ili ne znao.

...pocela sam da se osecam kao devojka u petom razredu, vrlo rano...a od neke 28. godine se osecam kao mladjana zena...skroz se pronalazim u ranim tridesetim godinama...mnogo toga iz devojastva mi dodje smesno i blesavo...vise se ne osecam samo kao dete svoje majke vec imam cudnu, do juce nepostojecu samostalnost koja se tacno rodila negde oko 28. godine...to se vidi po prijateljima, po muskarcima...kao da se desilo preko noci...u mom slucaju odrastanje je bilo psihicko i emotivno pitanje...sa izgledom nije imalo veze...

...pocela sam da se osecam kao devojka u petom razredu, vrlo rano...a od neke 28. godine se osecam kao mladjana zena...skroz se pronalazim u ranim tridesetim godinama...mnogo toga iz devojastva mi dodje smesno i blesavo...vise se ne osecam samo kao dete svoje majke vec imam cudnu, do juce nepostojecu samostalnost koja se tacno rodila negde oko 28. godine...to se vidi po prijateljima, po muskarcima...kao da se desilo preko noci...u mom slucaju odrastanje je bilo psihicko i emotivno pitanje...sa izgledom nije imalo veze...

Па јесте рано. Ја сам се у првом гимназије осетила глупо када нам се професорка физичког обратила са - девојке.

Па јесте рано. Ја сам се у првом гимназије осетила глупо када нам се професорка физичког обратила са - девојке.

...jeste...ali ja sam se jako rano razvila...u telu izmedju mene sada i mene sa 14 skoro da nema razlike...u moje vreme smo imale momke vec sa 12 godina...mislim momke:lol: ali to je tacno peti osnovne, kada decaci iz tvoje smene pocnu da te zagledjuju a ti krenes da se ogledas malo vise...

...jeste...ali ja sam se jako rano razvila...u telu izmedju mene sada i mene sa 14 skoro da nema razlike...u moje vreme smo imale momke vec sa 12 godina...mislim momke:lol: ali to je tacno peti osnovne, kada decaci iz tvoje smene pocnu da te zagledjuju a ti krenes da se ogledas malo vise...

Нема то везе са телесним развојем и са гледањем дечака. Једноставно мислиш да су "девојке" нешто зрелије него што си ти у том тренутку.

Нема то везе са телесним развојем и са гледањем дечака. Једноставно мислиш да су "девојке" нешто зрелије него што си ти у том тренутку.

...u mom slucaju prelaz je imao veze sa muskim rodom, uopste sa seksualnoscu, kao sto i sada ima...

Kada se elaborira pitanje,"kada devojcica postaje devojka",mora se ta stvar posmatrati sa dva aspekta.Devojcica postaje FIZICKI devojka,kada joj se pod uticajem hormona seksualnosti,razviju
spoljne odlike,na seksualnim organima.Taj proces,propracen je obrastanjem polnog organa,stidnim dlakama,kao i bujanjem dojki.Medjutim,to je samo fizicki aspekt odrastanja devojcica.
Onaj glavni,to je psihicko sazrevanje,koje nazalost,ne ide uporedo sa fizickim.Usled te neusklsadjenosti,dolazi cesto do neprijatnih situacija.Danasnje devojcice od cetrnaest godina,fizicki,najcesvce
izgledaju kao zrele zene.Svedoci smo,da neke devojcice,cak i stradaju zbog toga,sto neki muskarci,ne mogu da shvate,da pred sobom imaju dete,a ne zrelu devojku,pa cine neprijatne i nedozvoljene
postupke.

Žena kad rodi - ona onda ima dete. Naravno, ako je dete njeno, što se utvrđuje laboratorijski, ali mogu babe da ga čuvaju. Ili tetke. Ako nije rodila, a ima dete, onda odakle joj? Ako je devojčica, onda ne vredi ni da je pitamo, jer šta zna dete... mada tu ima posla za istražne organe... osim ako su Romi u pitanju. Odnosno ne cigani, nego Romi, izvinjavam se. Kod njih to malo drugačije ide. Eto.

Drukčije, drukčije...
Oni idu ispred vremena....
---------------------
Pre neki dan čovek je na ovoj istoj Krstarici pustio sjajan vic.
Evo, još se smejem...
Kaže, igraju se dva Cigančića, tako 12 - 13 god.
I pita jedan drugoga - " Jeli, Mustafa, čime ti se bavi otac ?
- Nemam ja oca !
- Kako, nemaš oca ?
- Tako lepo, nemam oca !
- Pa, imaš li babu ?
- Imam babu.
- Pa, napravi oca...!
-----------------------------
Otkinuo sam od smejanja....

- - - - - - - - - -

Zene nose visoke stiklice. devojcice ne.

Nose i niske štiklice...!

Poslednja izmena:
Kada se elaborira pitanje,"kada devojcica postaje devojka",mora se ta stvar posmatrati sa dva aspekta.Devojcica postaje FIZICKI devojka,kada joj se pod uticajem hormona seksualnosti,razviju
spoljne odlike,na seksualnim organima.Taj proces,propracen je obrastanjem polnog organa,stidnim dlakama,kao i bujanjem dojki.Medjutim,to je samo fizicki aspekt odrastanja devojcica.
Onaj glavni,to je psihicko sazrevanje,koje nazalost,ne ide uporedo sa fizickim.Usled te neusklsadjenosti,dolazi cesto do neprijatnih situacija.Danasnje devojcice od cetrnaest godina,fizicki,najcesvce
izgledaju kao zrele zene.Svedoci smo,da neke devojcice,cak i stradaju zbog toga,sto neki muskarci,ne mogu da shvate,da pred sobom imaju dete,a ne zrelu devojku,pa cine neprijatne i nedozvoljene
postupke.

To ovde mnogi ne shvataju. Za napupelu devojcicu zivot je jos uvek igra a zivotno iskustvo je ravno nuli. To sto je ona pocela da se interesuje za decake i pocinje da razmislja o seksu uopste ne znaci da je postala devojka koja pocinje da preuzima odgovornost za svoje postupke.

Back