Kada će uhapsiti urednika Informera zbog izazivanja panike i uznemiravanja javnosti ?!

Ljudi sami konstatuju činjenicu da su planirali opsadu aerodroma, ti bi da predstaviš da im je “namešteno”?
20250408_065952.jpg

BIA zna i da podmece drogu.
јесу ли је подметнули и оном идиоту немањи алексићу пре неки дан у ветернику када је под спидом тукао голф палицом учесника у сабораћају а потом и полицију ?

јесу ли је подметнули и оном идиоту немањи алексићу пре неки дан у ветернику када је под спидом тукао голф палицом учесника у сабораћају а потом и полицију ?
To je njegov problem, ko mu kriv kad se drogira?

а онај студент нема везе с дрогицом јел ?
није дилерчић јел де...
Ne znam, dzabe branis tvoje kolege, pokusavali su oni i pre da studentima podmetnu drogu kad su bili direktno na protestu...a da li je diler, spijun ili sta vec ja to ne znam, ne drzim nikome svecu.

Ne znam, dzabe branis tvoje kolege, pokusavali su oni i pre da studentima podmetnu drogu kad su bili direktno na protestu
бла бла бла
онолико дроге подметнули им ?

не иде то баш тако . него треба водити рачуна ко је све у организацији студената јер ова багратраже далку у јајету даби оцрнили наше студенте.

...a da li je diler, spijun ili sta vec ja to ne znam, ne drzim nikome svecu.
дакл не знаш ни дал је подметачина али причаш...

нека воде рачуна ко им улази у врх протеста...

...

Ponavljamo pitanje - Kada ce biti uhapsen DJV ?

Информер: „Пуцано на аутобус са грађанима Бачке Паланке који су кренули на скуп у Београду“. МУП: У Бачкој Паланци оштећен аутобус металном куглицом избаченом из праћке
http://www.nspm.rs/hronika/informer...alanke-koji-su-krenuli-na-skup-u-beograd.html

...

Back