Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.049
Ljudi sami konstatuju činjenicu da su planirali opsadu aerodroma, ti bi da predstaviš da im je “namešteno”?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi sami konstatuju činjenicu da su planirali opsadu aerodroma, ti bi da predstaviš da im je “namešteno”?
BIA zna i da podmece drogu.uhapsise jednog od vodja studenata u kragujevcu... u klubu... posao sa drogom...
moraju studenti tamo biti obazrivi ko im se sve prisljamci...
јесу ли је подметнули и оном идиоту немањи алексићу пре неки дан у ветернику када је под спидом тукао голф палицом учесника у сабораћају а потом и полицију ?BIA zna i da podmece drogu.
To je njegov problem, ko mu kriv kad se drogira?јесу ли је подметнули и оном идиоту немањи алексићу пре неки дан у ветернику када је под спидом тукао голф палицом учесника у сабораћају а потом и полицију ?
а онај студент нема везе с дрогицом јел ?To je njegov problem, ko mu kriv kad se drogira?
Ne znam, dzabe branis tvoje kolege, pokusavali su oni i pre da studentima podmetnu drogu kad su bili direktno na protestu...a da li je diler, spijun ili sta vec ja to ne znam, ne drzim nikome svecu.а онај студент нема везе с дрогицом јел ?
није дилерчић јел де...
бла бла блаNe znam, dzabe branis tvoje kolege, pokusavali su oni i pre da studentima podmetnu drogu kad su bili direktno na protestu
дакл не знаш ни дал је подметачина али причаш......a da li je diler, spijun ili sta vec ja to ne znam, ne drzim nikome svecu.