Kada će se raspasti BiH?

Kada će se raspasti BiH?

• 2012.-2017.

• 2018.-2023.

• 2024.-2029.

• 2030.-2035.

• 2036. ili kasnije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nijedna država koju narod u njoj ne želi ne će opstati. Kad-tad će se raspasti, kao i Jugoslavija. Na ovoj temi nagađajmo kada. Ja sam za to da se RS i DB pripoje Srbiji, a FBiH Hrvatskoj.

Ja BiH dajem još najviše 10 godina.

Najviše 6 godina ali ne vjerujem da će se FBiH pripojiti Hrvatskoj.Mišljena sam da će to učiniti ostatak Hercegovine koji nije u RS bez Konjica i Jablanice kao i Odžak i Oražje.Ostatak Federacije će postati samostalna država kao i RS.

Nijedna država koju narod u njoj ne želi ne će opstati. Kad-tad će se raspasti, kao i Jugoslavija. Na ovoj temi nagađajmo kada. Ja sam za to da se RS i DB pripoje Srbiji, a FBiH Hrvatskoj.

Ja BiH dajem još najviše 10 godina.

Pa BIH i ne postoji to je samo privremeno stanje stvari u Bosni,a prisutna je samo Republika Srpska Bosna i tako ce i ostati pa nek se balije prevrcu na ledja od muke.

He,he, otkad se BiH raspala ?!
Od smrti srpskog svata u Sarajevu nema više Bosne.
Na koju smo navikli.

Još samo da čujemo šta o tome misle Ditrih Genšer i Joahim fon Ribentrop.
Dragoceno bi nam bilo i mišljenje Karl Hajnca Rumenigea.....!
A,tek - Bastijana Švajnštajgera .....

:hahaha:

Najviše 6 godina ali ne vjerujem da će se FBiH pripojiti Hrvatskoj.Mišljena sam da će to učiniti ostatak Hercegovine koji nije u RS bez Konjica i Jablanice kao i Odžak i Oražje.Ostatak Federacije će postati samostalna država kao i RS.
Iz kog dela BiH ti dolazis? Da li iz Hercegovine? Da li si Hrvat ili Bosnjak? Ili nesto trece?

Poslednja izmena:
To ce se desiti kada prevlada razum. A najverovatnije u sklopu nove preraspodele snaga i granica unutar same Evrope. Pri tom mislim prvenstveno na V.Britaniju,Spaniju ,Belgiju,Korziku i Tursku. Mislim da ce taj talas prekonponovanja zadesiti i BIH. U pitanju je demokratski proces i bolje nek potraje nego da neko nastrada. A desice se mislim da smo svi svesni toga. Samo Bosnjaci kazu da su iz BIH, Srbi iskljucivo iz Rep. Srpske a za Hrvate nisam siguran.

BiH je NEUNIŠTIVA, barem još narednih 600 godina dok i posljednji atom osiromašenog uranijuma ne emanira.

Ah, izvini sad, skontah da se radi o mladjem forumašu po godinama. Zamisli da se nisam ni javio na ovu temu.

RS je neunistiva.
Ti joj neces doceati kraj.
BiH ce umrijeti u narednih 10 godina.
Ne zurimo jer nema potrebe, prirodna smrt je u tom slucaju najbolja.:ok:

Ovi tzv BosnjaKi su stvarno narod kakvog nigde nema,ponose se necim sta ne postoji,pola nekadasnje be i ha nazivaju genocidnom a opet govore da je sve njihovo, govore da su tzv BiH odbranili od "cetnicke agresije",a u pola te odbranjene tzv BiH maltene sve cetnicko :lol:

E pa,hrvatski cvetovi,nikad vi necete imati drzavu,tzv BiH je krepala,crkla,nestala,postoji samo Republika Srpska i vas mali truli trokutic

СР БиХ је покојна већ 20 година.

Живјела Република Српска!

podjelabihuu7.jpg

Ovi tzv BosnjaKi su stvarno narod kakvog nigde nema,ponose se necim sta ne postoji,pola nekadasnje be i ha nazivaju genocidnom a opet govore da je sve njihovo, govore da su tzv BiH odbranili od "cetnicke agresije",a u pola te odbranjene tzv BiH maltene sve cetnicko :lol:

E pa,hrvatski cvetovi,nikad vi necete imati drzavu,tzv BiH je krepala,crkla,nestala,postoji samo Republika Srpska i vas mali truli trokutic
Navedi političara koji hoće cijelu BiH samo za sebe!?

Ravnopravna podjela vlasti, to DA, ali etno princip te podjele vlasti i teritorije - zestoko NE!

Poslednja izmena:

Back