Kada će se konačno zadovoljiti ?!

pa Nikolic je dobio samo mesto najvaznijeg rezimskog analiticara ,ono sto su Dj.okica i Antonic bili kod Mlohavog , to je on kod Bote , al dobro nije on toliko bitan nego nece biti da Sonja Liht nema veze sa ovin , mislim verovatno se nije sama predlozila al je sve jedno prihvatila funkciju iako obavlja jos 10 drugih u isto vreme

Tacno...ne znam ,zasto je ona umislila da je bogom dana za tih 15-ak fukcija koje vec obavlja,ali u principu,bar za mene,vise je kriv onaj koje gura na sve te funcije nego ona sama.

Ponavljam,sve manje mi se svidjaju neki potezi B.Tadica,ali iskreno,alternativa njemu i ZES-u u ovom trenutku prakticno ne postoji,ali to nije razlog da ih covek dobro ne oplete kada zasluze.

Све је то у реду, али ипак, не треба пропустит напоменути да су то оне познате "е-новине", за које пише и, на пример Пера Луковић, и које никад ништа лоше не говоре за ону другу Соњу - дандару - Бисерко, или уштву Кандић, "е-новине", које пропагирају "Квирију", и све томе слично, да не кажем... антисрпско.
За њих је ова Лихт исувише - просрпска. И о томе треба мислити.
А и о читавој ствари, мислити на прави начин, упутити оштре критике, и на рачун С. Лихт, Тадића, поготово, али не на овакав лдповси начин.
(Надам се да је правилно схваћено шта хоћу да кажем. :think: )
nije bitan Lukovic i njegove novine ova vest je bila verovatno i u drugim medijima , takodje nisu toliko bitni ni stavovi Sonje Liht vec je u pitannju cinjenica da se zena trpa u sve i svasta , od spoljno-politickog saveta u MIPu , upravnog odbora Politike , Saveta za Evropske intgracije , njenog Fonda , a sada i ovo i ko zna sta jos :roll: mislim i da je najbolja , najlepsa i najpametnija na svetu mnogo je

Tacno...ne znam ,zasto je ona umislila da je bogom dana za tih 15-ak fukcija koje vec obavlja,ali u principu,bar za mene,vise je kriv onaj koje gura na sve te funcije nego ona sama.

Ponavljam,sve manje mi se svidjaju neki potezi B.Tadica,ali iskreno,alternativa njemu i ZES-u u ovom trenutku prakticno ne postoji,ali to nije razlog da ih covek dobro ne oplete kada zasluze.
Баш тако.

evropa i tadic nemaju alternative z:D :rotf:

kladim se da je ista ovakva situacija kad tadic bira odelo i kravatu z:D

i sve ide naravno na PROFAKTURU z:D

nije bitan Lukovic i njegove novine ova vest je bila verovatno i u drugim medijima , takodje nisu toliko bitni ni stavovi Sonje Liht vec je u pitannju cinjenica da se zena trpa u sve i svasta , od spoljno-politickog saveta u MIPu , upravnog odbora Politike , Saveta za Evropske intgracije , njenog Fonda , a sada i ovo i ko zna sta jos :roll: mislim i da je najbolja , najlepsa i najpametnija na svetu mnogo je
Тачно, али, ја ипак правим неке разлике, видим нијансе, и мислим да се мора направити диференцијација у том смислу, између С. Лихт и режима на једној сттрани, и читаве те чедоидне булументе на другој. То је много битније него што се можда некоме чини.

pa i cheda je deo rezima

dok narod grca u krizi , chedica nikad bolje - kupio hacijendu na dedinju i novi Audi q7 z:D

a niko iz vlasti da ga priupita za poreklo novca

a navodno po zakonu mogu da ti zaplene imovinu ako ne mozes da dokazes da si je legalno zaradio z:D

izgleda da to vazi za sve sem za politicare na vlasti i njihove tajkune :thumbdown:

pa i cheda je deo rezima

dok narod grca u krizi , chedica nikad bolje - kupio hacijendu na dedinju i novi Audi q7 z:D

a niko iz vlasti da ga priupita za poreklo novca

a navodno po zakonu mogu da ti zaplene imovinu ako ne mozes da dokazes da si je legalno zaradio z:D

izgleda da to vazi za sve sem za politicare na vlasti i njihove tajkune :thumbdown:
Ти си изгледа стварно неки "мали перица". :lol:

Back