Kada bih birala...

Uvek ljubav!
Ako mora da se bira.

Sta imas od love kad cemo svejedno i ti i ja umreti jednog dana.
Ti sa uspesnom karijerom, lovom koja je ostala unucicima, i praznim srcem
Ja sa najlepsim uspomenama punim ljubavlju, sa srcem ko kuca

Postavila sam ovakvo pitanje zato što smatram da savršena karijera i osrednja ljubav teško mogu da se uklope. Tako da sam je jednostavno eliminisala :D
Hvala!
Pa što onda nisi postavila savršena karijera ili savršena ljubav? Savršena ljubav sa nekim buđavim poslom koji ne volimo, a kakav radi 90% srbije?
To bi bilo za razmišljanje. Ja bih izabrala osrednju karijeru čak i da mi ne garantujejš savršenu ljubav :lol: šta je danas osrednja karijera :aha:

Ja se ne secam ali znam od kada i do kada deci treba obezbediti imunitet a to fino i pise na sajtu sv. zdravstvene organizacije, sto se mene tice za tudje dete smoki je izvrsna hrana a jaslice su fantasticna ustanova. Za moje bogme ne.

Општепознато је да чим крену у јаслице и вртић, на улазу им дају смоки и Јаху чоколадице и то је доза за пола сата. После опет и тако сваког дана, на пола сата 1 Цмоки.
ВТО каже да је идеално дојити дете до 6м јер се тада већ уводе, по препоруци исте организације, немлачна исхрана.
Такеође, пошто је свеЦка - свеЦка, онда се даје и препорука да дојење до (курзив до, наглашавам) годину дана. Не каже се: срБски див-јунаци да сисају док не пођу у школу или нисте се добро удале ако на сваки дечји миг не извадите сису. Не каже се ни да је препорука фирмама, да узевши све у обзир, специфичности, мајке могу да се шлепују на пор., боловање и тако 3 године. Роткве стругане.

Како је дете неговано, види се на око, па богами и уво. Симпа су ми родитељи којима дете у 3-4. години, мењају деци пелене, нису их научили ни да користе ношу, а ти анорексични или дебељуце кад хоће нешто да кажу, оглашавају се као птице додо, као да су расли са Моглијем.

И није ту питање две алтернативе мама- вртић, тек ту има подваријанти :))))

Nema smisla Razvigore raspravljati se oko dece, realno, svako radi kako smatra da treba. Ja ne bih zelela da dajem dete pre trece godine u kolektiv a ni nakon trece ne bi mi bilo milo sve do predskolskog. Godinu dana dojenja je savrsena opcija a za smoki me izvini, pa on se uz plazmu u Srbiji daje ko lek za ime boga a plazma deci nista ne treba kamoli hidrogenizovana biljna mast zvana smoki.

Nema smisla Razvigore raspravljati se oko dece, realno, svako radi kako smatra da treba. Ja ne bih zelela da dajem dete pre trece godine u kolektiv a ni nakon trece ne bi mi bilo milo sve do predskolskog. Godinu dana dojenja je savrsena opcija a za smoki me izvini, pa on se uz plazmu u Srbiji daje ko lek za ime boga a plazma deci nista ne treba kamoli hidrogenizovana biljna mast zvana smoki.

Плазма је крш живи и сви кексови, није тема.
А за све изборе, у праву си.
Свако добро и полако ;)

Uvek ljubav!
Ako mora da se bira.

Sta imas od love kad cemo svejedno i ti i ja umreti jednog dana.
Ti sa uspesnom karijerom, lovom koja je ostala unucicima, i praznim srcem
Ja sa najlepsim uspomenama punim ljubavlju, sa srcem ko kuca

А шта имаш од "љубави" кад ћемо свеједно и ти и ја умрети једног дана?

И зависи шта кога чини срећним, можда ће неко са ловом имати пуније срце него ти.

MP5
Tesko da te bilo koja materijalna stvar moze voleti?
Ako si normalno socijalno drustveno bice, imas potrebu za ljubavlju, partnerom, porodicom
Ako nisi, onda mozes i u samicu sa svim tvojim parama bice ti lepo... ali to je vise za Apatinski put

- - - - - - - - - -

Значи, дете трчи по паркићу па онда оде мајци у крило да сиса?
Не зајебавај, мајке ти...

A sta je u tome lose?

Procitaj malo pa ces se edukovati

Razvigore, citaj malo bolje.
Dojenje se savetuje do pune 2 godine.
Kao sto se ne savetuje ucenje deteta na nosu, dok samo ne uspe da
zadrzi potrebu. Ukoliko se to forsira moze doci do raznih problema
sa bubrezima, besikom itd...

Ne, najbolje do prvog razreda, ili još bolje na pauzi za ručak trkneš do škole da podojiš naslednika.

A dete se uči da sedi na noši od momenta kada je sposobno da sedi. To što ih majke navikavaju na pampers pa vidiš trogodišnjaka kako urla ulicom "mama zameni mi pampers, ukakio sam se" stvar je elementarnog neznanja. Kao i to dojenje deteta koje ima dovoljno zuba da sažvaće šniclu a ti mu guraš sisu u usta:roll:

El propao muzev obrt?:sad2: Zemlja je tezak posao :sad2:
PropO.
Al' ostala nam ljubav! :zaljubljena:
Ne, najbolje do prvog razreda, ili još bolje na pauzi za ručak trkneš do škole da podojiš naslednika.

A dete se uči da sedi na noši od momenta kada je sposobno da sedi. To što ih majke navikavaju na pampers pa vidiš trogodišnjaka kako urla ulicom "mama zameni mi pampers, ukakio sam se" stvar je elementarnog neznanja. Kao i to dojenje deteta koje ima dovoljno zuba da sažvaće šniclu a ti mu guraš sisu u usta:roll:
Tako sam i ja mislila.
Ako imas zelju, istrazuj malo, videces. ;)

Dojenje nema veze sa tim sto dete ima ili nema zube, prica ili ne prica, sedi, puze, hoda ili trci.
A prerano skidanje pelena moze da napravi problem kod bebinih nezrelih organa koji nisu spremni, niti treba da zadrzavaju sadrzaj creva.

Ууу јеее, а жена ће као да ме "воли"?

Pa kad tako napises, s tim stavom i misljenjem, bojim se da ce te tesko biti voleti

Back