Kad zena promeni muskarca na bolje

Tipičan primer.

..a i pojedini muškarci se, tako, okreću za doteranim ženama dok ne postanu njihove.
..a posle im prigovaraju kako puno novca i vremena troše na izgled
a meni se čini da je jedan razlog tome: da se ne bi DRUGI muškarci okretali za njima...:(

Nikad neću prestati da se čudim činjenici koliko žene ama baš nimalo ne kapiraju ni muškarce ni sebe u muškim očima.
Mlade, stare, iskusne, neiskusne...sve sa istom greškom, sa istom blokadom u glavi. Prosto da čoveka bude strah da ima ćerku

Danas kada dodjem kuci sa posla zena ide u beauty salon, pedikir ovo-ono... a ja cu cuvati decu.
Meni uopste ne smeta da se drugi okrecu za mojoj zenom.
Samo nesigurni i zatucani muskarci imaju problem sa tim.
ni meni nije jasno sto bi nekome smetalo sto mu se okrecu za zenom...valjda treba da mu bude drago sto ti zena dobro izgleda :mrgreen: ako si hteo neku da je niko ne gleda, mogao si da se se prizenis u avganistanu za neku pod burkom :confused:

Ta floskula,da zene stalno misle o nekim muskim ogromnim penisima,to je nazalost fikcija nesigurnih muskaraca.
Samo muskarci,obicno niski rastom,opsesivno su obuzeti mislju o velikom penisu.Na stotine odrzanih anketa,dokazano
je nepobitno,da zenama velicina muskog penisa,uopste nije prioritet,i one su potpuno svesne,da je to OPSESIJA samo
muskaraca,koji puni kompleksa,tesko dozivljavaju tu njihovu opsesiju,o nedovoljno razvijenom polnom organu.
Muskarci bi trebalo da se u komunikacijipozabave,svojim obrazovanjem,svojim lepim kulturnim ponasanjem.Muskarac treba da u svakom susretu sa suprotnim polom,pokaze svoje dzentlmensko ponasanje.Garantovano,svaka devojka-zena,bice
ocarana takvim pristupom. A to.........koliki mu je penis,nece joj pasti,ni na kraj pameti.:confused:

Ta floskula,da zene stalno misle o nekim muskim ogromnim penisima,to je nazalost fikcija nesigurnih muskaraca.
Samo muskarci,obicno niski rastom,opsesivno su obuzeti mislju o velikom penisu.Na stotine odrzanih anketa,dokazano
je nepobitno,da zenama velicina muskog penisa,uopste nije prioritet,i one su potpuno svesne,da je to OPSESIJA samo
muskaraca,koji puni kompleksa,tesko dozivljavaju tu njihovu opsesiju,o nedovoljno razvijenom polnom organu.
Muskarci bi trebalo da se u komunikacijipozabave,svojim obrazovanjem,svojim lepim kulturnim ponasanjem.Muskarac treba da u svakom susretu sa suprotnim polom,pokaze svoje dzentlmensko ponasanje.Garantovano,svaka devojka-zena,bice
ocarana takvim pristupom. A to.........koliki mu je penis,nece joj pasti,ni na kraj pameti.:confused:
Pa jes` Lorde, volimo mi žene obrazovane i kulturne džentlmene.. ipak, što se tiče ostatka posta, mojne da preterujemo sad :zag:

"
icon1.png
Kad zena promeni muskarca na bolje"

Jao! Zar ima bolje????

Zena ne moze dobrog muskarca da promeni na bolje, samo loseg muskarca moze da promeni na bolje....
Tako da je preciznije pitati, da li zena moze da smanji zlo u muskarcu, a ne da ga ucini boljim....

- - - - - - - - - -

Od kad sebicnost menja na bolje, jedino kroz nadmetanje i uslovljavanje smanjuje zlo...

to su malogradjanske priche koje samo opterecuju coveka. ako se neko i promeni od necega ok ali ne mozes bre ni sa sobom da izadjes na kraj a kao na nekog ces da utices :roll: manite se toga samo zagorcava zivot. zamisli zivot u kome kao menjas osobu to je zivot samoce a ne kontakta

- - - - - - - - - -

Zena ne moze dobrog muskarca da promeni na bolje, samo loseg muskarca moze da promeni na bolje....
Tako da je preciznije pitati, da li zena moze da smanji zlo u muskarcu, a ne da ga ucini boljim....

- - - - - - - - - -

Od kad sebicnost menja na bolje, jedino kroz nadmetanje i uslovljavanje smanjuje zlo...

pa nisu muskarci nekakve shonje pa da neko moze da ih menja pogotovo zena, mislim cim osetis da neko krece da te "menja" odma dizes gard jos veci
a odnosi uticu da se covek menja jer se prilagodjavas necemu i onda te to promeni

Jesu, balkanski muskarci su na ulici drvendeke , ali su tako glupi da ih svaka zena pre ili kasnije napravi majmunom...Ali to zene forsiraju , nije to dobijeno preko noci....
Moc medija i javnog mnjenja je to radila muskarcima jedno 40 godina, od 70tih...sasvim sigurno od Tiletove smrti...znaci hajde od 1981....non stop price sta je to pogodan muskarac i u svakom tom opisu stoji bar jedna osobina koju da bi imao moras da budes glup u osnovi....sa sto manje percepcije...

Koliko zena postuje muskarca koji se sporo odljubljuje....postuju ga samo kao zicer da pobede rivalku i potucaju se sa njim kao zabranjeno voce...Taj rivalitet zene koriste mangupi pa zato mozes da smotas svaku zenu na tu rivalitet foru...animalnost...
Ali da razume sa cim se on suocava, to nece da ispostuje nijedna...zato su bolji oni koji zaborave odmah, a nalozeno izgledaju pa se zaljube do usiju, kobajagi ili za stvarno...strast do daske...
Koliko njih postuje kad je muskarac cist, tj sve prethodne veze je zavrsio i nema repova osecanja?
Retko koja....Jos se uvredi kad je se ne seca ili na neki drugi nacin nije ostavila traga, jer je u to vreme samo jedna bila na celom svetu.....ali ego...kako to bas nju nije primetio i pored te prave u tom trenutku....koji apsurd....glupace...

Pa uobicajeni dil dacu da me iskoristis za seks, pa cu ja tebe posle da iskoristim to je u redu....Kao da je seks iskoristavanje zene.....U vecini slucajeva je obrnuto, ali da ne sitnicarimo...

Sve su to uvek prisutne situacije i detalji gde se vidi da zena ne moze da unapredi muskarca, moze samo da ga unazadi ako je iole razuman i inteligentan i dosledan...
Samo gluperde, napaljene i samodestruktivne moze da primiri i to im je izgleda ciljna grupa....kompenzacija da je ona dobra jer je eto donela mir nekom sivonji zlom....
Zato se zene lakse razumeju kao frustraciona bica, znaci motivacija im je uvek frustracija a ne kreacija, sloboda, ispoljavanje ili slicno sto je logicno za slobodno bice...

To sto su pune zelja, to ne odstupa od frustracionih kompenzacija....to zna svaka zena koja nervozu leci u shopingu...

manite te price jer ce vam kvariti odnose

meni se pre tako cini
ono, neka zena pogleda svog i kaze "joj kakva budala nisam ga napravila alfom :sad2:" i traumira se bez veze a u stvari joj je skroz dobro

ma to je samo primer, sve je do tebe šta želiš i šta si izabrala da ti bude "druga strana kovanice", u čemu ćete se pdržavati a šta ćete odvojno , za sebe, voleti
ako je i ona takva-i on sa "sluhom"( a cenim da si takvog i birala, da nije slučajnost ili blef pored tebe) trebalo bi i da se dobije povratna slična info..
nekada se mora malo i potruditi, mada ne treba ni prekidati sa trudom da se ostane privlačan, duhovit-erotičan
to je ženska golgota, jer uvek mora da bude sa više ličnosti u sebi koje će služiti kao balans u vezi

Back