Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.147
sta se cudis vecina trazi djavola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tipičan primer.
..a i pojedini muškarci se, tako, okreću za doteranim ženama dok ne postanu njihove.
..a posle im prigovaraju kako puno novca i vremena troše na izgled
a meni se čini da je jedan razlog tome: da se ne bi DRUGI muškarci okretali za njima...![]()
ni meni nije jasno sto bi nekome smetalo sto mu se okrecu za zenom...valjda treba da mu bude drago sto ti zena dobro izgledaDanas kada dodjem kuci sa posla zena ide u beauty salon, pedikir ovo-ono... a ja cu cuvati decu.
Meni uopste ne smeta da se drugi okrecu za mojoj zenom.
Samo nesigurni i zatucani muskarci imaju problem sa tim.
Pa jes` Lorde, volimo mi žene obrazovane i kulturne džentlmene.. ipak, što se tiče ostatka posta, mojne da preterujemo sadTa floskula,da zene stalno misle o nekim muskim ogromnim penisima,to je nazalost fikcija nesigurnih muskaraca.
Samo muskarci,obicno niski rastom,opsesivno su obuzeti mislju o velikom penisu.Na stotine odrzanih anketa,dokazano
je nepobitno,da zenama velicina muskog penisa,uopste nije prioritet,i one su potpuno svesne,da je to OPSESIJA samo
muskaraca,koji puni kompleksa,tesko dozivljavaju tu njihovu opsesiju,o nedovoljno razvijenom polnom organu.
Muskarci bi trebalo da se u komunikacijipozabave,svojim obrazovanjem,svojim lepim kulturnim ponasanjem.Muskarac treba da u svakom susretu sa suprotnim polom,pokaze svoje dzentlmensko ponasanje.Garantovano,svaka devojka-zena,bice
ocarana takvim pristupom. A to.........koliki mu je penis,nece joj pasti,ni na kraj pameti.![]()
ni meni nije jasno sto bi nekome smetalo sto mu se okrecu za zenom...valjda treba da mu bude drago sto ti zena dobro izgledaako si hteo neku da je niko ne gleda, mogao si da se se prizenis u avganistanu za neku pod burkom
![]()
Zena ne moze dobrog muskarca da promeni na bolje, samo loseg muskarca moze da promeni na bolje....
Tako da je preciznije pitati, da li zena moze da smanji zlo u muskarcu, a ne da ga ucini boljim....
- - - - - - - - - -
Od kad sebicnost menja na bolje, jedino kroz nadmetanje i uslovljavanje smanjuje zlo...
manite te price jer ce vam kvariti odnose
meni se pre tako cini
ono, neka zena pogleda svog i kaze "joj kakva budala nisam ga napravila alfom" i traumira se bez veze a u stvari joj je skroz dobro
Kakva su vasa iskustva? Koliko puta vam se ostajanje i rad isplatio a koliko puta se ispostavilo da je to uzaludna borba?