Kad zena prestane da voli....

• Začetnik teme Začetnik teme Sin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mimma:
NIje nesvesno, savrseno sam i duboko svesna, samo sto me na trenutak vratilo u proslost. Tacno znam kako se zena oseca i sta je posredi, koliko je tesko i sta je sve ceka.
Jos nesto, ja znam da krivac nije samo jedan, ali me pogodilo sto je krivac (opet) zena! Kao nemamo pojma sta joj je, klimaks, pa je necemo shvatiti ozbiljno... Mislim, ja znam da je klincu tesko ali zasto bas okrivljava nju? Zasto se bar ne zapita, odnosno zasto on ne shvata da su oboje podjednako krivi ili zasluzni za sve...
A ja... Ja jako dobro znam u cemu je stvar, pa sam tu stvar i resila, bez obzira na klinca, bez obzira na sredinu, bez obzira na sve.. Eto

Tako je...Ja sam isto skoro resila identicnu stvar, ne zbog nedostatka ljubavi vec zbog nerazumevanja...i mogu Vam reci da je bolje resiti problem na vreme nego ga vuci godinama pa posle se napravi jos sto jedan...I divno se osecam!

Mimma:
...Mislim, ja znam da je klincu tesko ali zasto bas okrivljava nju? Zasto se bar ne zapita, odnosno zasto on ne shvata da su oboje podjednako krivi ili zasluzni za sve...

Treba vremena da ih upozna, da se izdvoji sa strane i da posmatra to drugacijim ocima. Onda ce biti u stanju da proceni sam ko je koliko doprineo.
Ali sad reaguje na prvu loptu. Ona mu je rekla da se razvodi pa je automatski samo ONA kriva.

I jos uvek ti je prisutan taj ton kojim govoris kako si ti resila problem, kako znas sigurno sta je u pitanju i pokusavas da tvojim licnim primerom amnestiras zene..."crno-beli svet".

Pozdrav.

Sin:
Dragi ljudi,

Da li imate komentar na izjavu moje majke da ona "Vise ne voli oca i da zbog toga zeli da se razvede" posle 20 godina braka ?

Situacija je krticna. Da li to moze da se izmeni...
Da li moze nesto da se popravi.

Svaka pomoc potrebna, hvala unapred
Sin

ma evo ti si već veliki
i znaš slova
koristiš internet

pusti je
ko zna koliko je čekala „zarad dece” da krene za svojim životom i željama
(meni je ovaj izgovor truleks, ali često ga koriste žene, a pate, pateeee...a to je najstrašnije)
NE može da se izmeni - ne pokušavaj da zbog tebe oboje moraju da pristaju na nešto od čega su, sigurna sam, davno odustali!

Back