gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
zasto zatvorenici otkidaju silovatelje dece od batina,al u sl 2 slucaja ne:
1.ako je muskarac tukao ili ubio zenu niko ga nece pipnuti..
2.i cesto u slucajevima ako je ubijao od batina zenu/decu nece ga napasti...
mislim kapiram ja sistem kazni onog ko je napao slabijeg a gde ces slabijeg od deteta u sl silovanja,al sta je sa slucajem kada imamo
nanosenje batina detetu(znaci cisto zlostavljanje bez ikakvog seksualnog cina),ili zeni,
jel na nju gledaju kao na nekog ko moze da se brani od pesnica...?
mislim zanima me na osnovu cega oni prave tu podelu u glavi 'ovaj je los,a onaj nije' i zasto nemaju zelju da i ove dr 'stigne pravda'...
*i sad ne pricamo o opravdanosti tih njihovih postupaka(batina,i gore..),vec zasto i kako ti zatvorenci formiraju sistem ispravnog u glavi i dolaze do te odluke...
1.ako je muskarac tukao ili ubio zenu niko ga nece pipnuti..
2.i cesto u slucajevima ako je ubijao od batina zenu/decu nece ga napasti...
mislim kapiram ja sistem kazni onog ko je napao slabijeg a gde ces slabijeg od deteta u sl silovanja,al sta je sa slucajem kada imamo
nanosenje batina detetu(znaci cisto zlostavljanje bez ikakvog seksualnog cina),ili zeni,
jel na nju gledaju kao na nekog ko moze da se brani od pesnica...?

mislim zanima me na osnovu cega oni prave tu podelu u glavi 'ovaj je los,a onaj nije' i zasto nemaju zelju da i ove dr 'stigne pravda'...
*i sad ne pricamo o opravdanosti tih njihovih postupaka(batina,i gore..),vec zasto i kako ti zatvorenci formiraju sistem ispravnog u glavi i dolaze do te odluke...