Kad vam roditelji prete

Panicni napadi nikako nisu za igranje, i kao takva sam svesna svog psihickog stanja budem li morala pod noz!!!!!
Opet ponavljam, i sami lekari kazu da miomi nisu strasni, a opet toliko zena znam koje su na kraju morale da izvade celu matericu jer im vise nista nije pomagalo. A po recima moje doktorke, miomi znaju da se vracaju i to u nekom velikom procentu!!!!!!

da to sam cula da se u principu miomi ne mogu izljeciti nego samo zaljeciti do pojave sledecih, nekada je to duzi a nekada kraci vremenski period ali se u principu skoro uvjek vracaju kada se jednom pojave, e sada ne sjecam se da li je bas rec o miomima ( mada mi nesto stoji u glavi da se radi o tome) da je naj bolji ljek ili naj dugotrajniji da se rodi djete, jer se radjanjem materica ocisti i dovede u red.

[/B]

da to sam cula da se u principu miomi ne mogu izljeciti nego samo zaljeciti do pojave sledecih, nekada je to duzi a nekada kraci vremenski period ali se u principu skoro uvjek vracaju kada se jednom pojave, e sada ne sjecam se da li je bas rec o miomima ( mada mi nesto stoji u glavi da se radi o tome) da je naj bolji ljek ili naj dugotrajniji da se rodi djete, jer se radjanjem materica ocisti i dovede u red.

Nema trudnoća veze sa čišćenjem mioma. Ali zato mirena, spirala sa hormonima, resi miome, tj zaustavi probleme koji stvaraju miomi dokle god je imaš.
To je moje iskustvo.

Back