Kad ustanem

giravaru

Primećen član
Poruka
634
...ovih dana, ne svaki dan, me probudi ne mogu da kazem vrtoglavica, nego neko ljuljanje, nestabilnost u glavi. Hocu da pomerim polozaj glave tamo, amo ne mogu, smeta to nesto..ali je blesav osecaj koji nervira. Pocnem polako da podizem glavu i nekako uspem da se ispravim da smanjim taj osecaj. Inace, spavam na ravnom i uvek na levoj strani obraza, zasto, zato ne znam ni ja.. Posle toga, pocnem da zevam,i zevam i zevam.....a oci kao u nadute zabe!!!! Citam o vrtoglavicama,vidim ima ih raznih,..ali koja je od njih.. Ja sam zakasnila sa Biro-om.tako da moram da cekam 6 meseci da bih mogla da overim knjizu za lekara. Dal imate neki savet, ili je neko sebe prepoznao u ovoj mojoj prici....pa napisite koju da ne pocnem da panicim, a tome sam bas sklona!!!!!!!!!!!!!!!!:besna:

...ovih dana, ne svaki dan, me probudi ne mogu da kazem vrtoglavica, nego neko ljuljanje, nestabilnost u glavi. Hocu da pomerim polozaj glave tamo, amo ne mogu, smeta to nesto..ali je blesav osecaj koji nervira. Pocnem polako da podizem glavu i nekako uspem da se ispravim da smanjim taj osecaj. Inace, spavam na ravnom i uvek na levoj strani obraza, zasto, zato ne znam ni ja.. Posle toga, pocnem da zevam,i zevam i zevam.....a oci kao u nadute zabe!!!! Citam o vrtoglavicama,vidim ima ih raznih,..ali koja je od njih.. Ja sam zakasnila sa Biro-om.tako da moram da cekam 6 meseci da bih mogla da overim knjizu za lekara. Dal imate neki savet, ili je neko sebe prepoznao u ovoj mojoj prici....pa napisite koju da ne pocnem da panicim, a tome sam bas sklona!!!!!!!!!!!!!!!!:besna:

Drmni rakiju, domacu, naravno, kupovne se ne racunaju, mada moze i stomaklija.

biro su odvojili od knjizice
u bgu jos 2007 a polako su poceli i po drugim gradovima
ne znam koji si grad ali prosetaj do zavoda pa pitaj jel mora preko biroa ili ne
druga varijanta na birou imas pravo jednom da propustis termin pa pises opravdanje zasto, izjavu, napises nesto bla bla i onda te vrate, ja tako jednom uradila...

moguce da ti je nizak pritisak, moguce da ti fali nesto tipa gvozdje, vitamini, minerali, smanjnje crvenih krvnih zrnaca (necu bas sad da pisem anemija da te plasim, mozda je samo malo opao broj) u svakom slucaju dobro bi bilo krvnu sliku da odradis, zato idi vidi sa tom birokratijom sta moze da se uradi....

ako ne mozes nista sa drzavnim, idi kod privatnika nije skupo da odradis broj crvenih krvnih zrnaca i gvozdje, te dve stavke nece te kostati mnogo
i meri pritisak ujutru i kasnije u toku dana, par dana

Pa to jeste vrsta vrtoglavice. I njih ima raznih pa je i taj tvoj osecaj neka vrsta vrtoglavice.

Ispitaj krv na gvozdje ( neko ti je to vec rekao), a moj je savet da pre nego sto ustanes jos u krevetu odradis nekoliko vezbi.

Izmedju ostalog mogu da budu cesto u pitanju i vratni prsljenovi, stupi u kontakt sa lekarom, pa po malo to i ispitaj...
Kao sto znas, uzroci u principu mogu biti razni, a bitno je da budes i psihicki opustena.

Back