bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Vidim ove stare horoskope, nema uran neptun i pluton,
pa me zanima ko i kako ih je uveo u horoskop?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na Pluton , zaboravi , opet ga izbaciliVidim ove stare horoskope, nema uran neptun i pluton,
Kako, zar nisu povezali Pluton sa pocetkom prvog svetskog rata i tako jos nekim vaznim dogadjajima?na Pluton , zaboravi , opet ga izbacili
ma menjaju kako im se prohteKako, zar nisu povezali Pluton sa pocetkom prvog svetskog rata i tako jos nekim vaznim dogadjajima?
Vidim ove stare horoskope, nema uran neptun i pluton,
otkud Sunce predstavlja razum, a Mesec emocije? I kako to da je otkriće novih planeta uvelo koncept iluzija?Pa kad su pronadjene te daleke spore planete, tad su se pocele uvoditi u astrologiju.
Planete jesu fizicki na nebu, ali u astrologiji one su u dusi svakog covjeka, one su element duse. Nisu na nebu. U tebi su.
Pronalazak tih planeta jeste uticao na promjenu odnosa prema religijama i promjenu drustvenih odnosa, ali ne zato sto su planete uticale na to, nego zbog toga sto su postojece religije hriscanstvo i islam ispali neadekvatni jer su se bavile samo suncem (razumom) i mjesecom (emocijama). Zbog toga u posljednih dvjesta godina postoji drustveno odvajanje od religija, jer se ispostavilo da postoje i iluzije a ne samo razum i emocije, i da su religije profulale sto se tice duse.
otkud Sunce predstavlja razum, a Mesec emocije? I kako to da je otkriće novih planeta uvelo koncept iluzija?
Nisam nikada pre cuo da je takva podela, no svakako da je od samih Sumera i posvecenosti sedam bogova tela, bilo pogresnoSunce predstavlja razum od pocetka, unazad milnijumima, zajedno sa Jupiterom i Saturnom. Mjesec je u grupi sa Venerom i Marsom, planetama emocija.
Kako to? Empiricki, kroz iskustvo. Ljudi su se bavili tim. Kao fizikom. Tako isto, Neptun, Uran, Pluton su iluzije.
Tako da, sedam dana, sedmi dan je odmarao, sedam glava, sedam ovih onih u religijama, je palo u vodu.
Nisam nikada pre cuo da je takva podela, no svakako da je od samih Sumera i posvecenosti sedam bogova tela, bilo pogresno
jer nisu znali za jos 3 tela. Sedmica bi u stvari trebala biti desetica, sa 10 dana. Onda su i Jevreji pogresno ustanovili
stvaranje od samo 7 dana. Imas poentu. No samo mi nije jasna podela na ova tri.