„КАД СТЕ ВЕЋ НАРУЧИЛИ ПИТАЊЕ“ Шамар Вучићу са РТС (ВИДЕО)

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1607136139500.png

„КАД СТЕ ВЕЋ НАРУЧИЛИ ПИТАЊЕ“ Шамар Вучићу са РТС (ВИДЕО)

Навикли су гледаоци у последњих осам година да, када год Вучић гостује на било којој телевизији, гледају његов монолог, константну кампању из које не излази, док питања која би му готово сваки човек поставио није било. Неки би рекли да председник добија наручена питања, за шта је синоћ стигла потврда на РТС.

vučić1[1].png

21:13 04.12.2020.

Наиме, Вучић је говорио више од сат времена у емисији „Четвртком у 9“, скакао је са теме на тему, причао је о борби са коронавирусом, затим изградњи болнице у Батајници, поређењу са земљама у региону, економији, па онда мало о помоћи пензионерима и угоститељима… Дакле, било је ту свега, а наравно, није могло да прође ни без свачега.

Тако је водитељка РТС Нада Васиљевић питања о политици најавила на до сада невиђен начин.

– Кад сте већ наручили политичка питања, да се, овај… – навела је водитељка приликом синоћног интервјуа са Вучићем, али реченицу није завршила.

А председник Србије, када је чуо шта је изговорено у студију, брже-боље је реаговао.

– Никакво питање ја нисам наручио и било би фер да то кажете гледаоцима – процедио је Вучић.

Ипак, штета је била ненадокнадива, „спорна“ реченица је отишла у етар, па Вучић једноставно није могао да се извуче. А та реченица је изазвала и бурне реакције на Твитеру.

Nekako prodje nezapaženo (ili sam propustio)…
– KADA STE VEĆ NARUČILI POLITIČKA PITANJA…
– Ništa ja nisam naručio!
:: Normalan naručuje klopu, piće i pesme u kafani a on pitanja #četvrtkomu9
pic.twitter.com/qnXYpQ7tsF
— Stojko iz Magenhaglabaha (@13th_pig) December 4, 2020

– Није ништа наручио, а све што га пита вади из шест фасцикли. Као, хвала на питању – био је коментар једног твитераша.

Nekako prodje nezapaženo (ili sam propustio)…
– KADA STE VEĆ NARUČILI POLITIČKA PITANJA…
– Ništa ja nisam naručio!
:: Normalan naručuje klopu, piće i pesme u kafani a on pitanja #četvrtkomu9
pic.twitter.com/qnXYpQ7tsF
— Stojko iz Magenhaglabaha (@13th_pig) December 4, 2020

– Случај или намера, питање је сад? – поставио је још један корисник ове друштвене мреже „хамлетовско питање“.

Било како било, Вучићу је уследио шамар са РТС-а, где је спонтано наглашено да је наручио политичка питања…

link

Председник СНС-а не сме ни на РТС-у да се појави, а да претходно сам не састави питања која ће му у "интервјуу" бити постављена. Значи да је пре свега велика кукавица. Као и сви из тог миљеа, председник СНС-а био је "храбар" само када је туђу децу хушкао на рат.

Podeli

Screenshot_5-4-725x443.jpg

Foto: Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je u četvrtak u 21 sat gost emisije "Četvrtkom u 9", na Radio televiziji Srbije (RTS). Ne bi to ništa bilo čudno, budući da predsednik često gostuje na televizijama i "razgovara" sa voditeljima, ali sinoć se desio jedan interesantan momenat. Naime, voditeljka Nada Gogić je tokom emisije rekla da je Vučić "naručio politička pitanja", da bi je on brže bolje prekinuo, te rekao, "da on nikakva pitanja nije naručio".

Voditeljka Nada Gogić je kada su stigli do političkih pitanja, najavila to na zanimljiv način:

“Kad ste već naručili politička pitanja, da se ovaj…”, krenula je Gogić, nakon čega je Vučić munjevito reagovao:

“Nisam ja Vama naručio nijedno pitanje, što bi bilo fer da kažete”, odgovorio je predsednik Srbije.

Nakon emisije, snimak se proširio društvenim mrežama, a mi izdvajamo neke od reakcija građana.

“Nije nista naručio, a sve što ga pita vadi šest fascikli”, “Ova više neće raditi intervjue”, “Slučaj ili namera pitanje je sad”, samo su neki od komentara građana na društvenoj mreži Tviter.

Podsetimo, izjave predsednika Srbije poslednjih nekoliko dana privukle su veliku pažnju građana. Vučić je u svom gostovanju uspeo da “prigrabi” za sebe slavu kada je u pitanju mala Anika, devojčica za čije lečenje je prikupljena pomoć, a za koju je rekao da je i on zaslužan.

anika-vucic-kombo01-scaled.jpg
Foto: Promo/Printscreen/RTS
“Mi smo sad ušli u ceo proces, ja sam lično razgovarao telefonom s majkom male Anike, mi smo rekli da ćemo da dopunimo novac koji je nedostajući i tako dalje. Hoću da se zahvalim mađarskoj vladi, sjajni su bili i Petar Siarto i ceo Orbanov tim, koji su rekli da će ako zafali novca i njihova vlada da dopuni – rekao je Vučić i iskoristio priliku da se pohvali još jednom.

Takođe, pažnju javnosti privukao je i kada je rekao da je intervju proslavljene srpske glumice Jelisavete Seke Sablić bio “čisto politički”.

seka-sablic-aleksandar-vucic-kombo-scaled.jpg
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović/Arhiva
“Ali, izašao je njen čisto politički intervju. Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio” rekao je Vučić.

Ovu Vučićevu izjavu, Seka Sablić je prokomentarisala za Nova.rs. Šta je rekla naša proslavljena glumica pročitajte u odvojenoj vesti.

https://nova.rs/vesti/politika/vodi...brs4M0kpF5MsFuJhd34TQtqZQFAfBifN54ZwSxRZfDInU

Ohoho,šta je sad to?Neki novi momenti na RTS-u?Jedna lasta ne čini proleće ali pruža nadu.

Грешка водитељице (лапсус) требала ја да каже када сте већ покренули политичка питања јер је он то заиста пре њеног лапсуса и урадио.
Evo botine odmah..Kako da ne,lapsus,jer on to uopšte ne radi..:cepanje::cepanje::cepanje:

Nije tajna da je na svim televizijama oduvek bilo pravilo da se pre snimanja bilo koje emisije unapred uvek znalo tačno koja pitanja će biti postavljena, čak i kakvi su odgovori poželjni, ako je anketa bila rađena na ulici... kao - - - "slučajno" su se sreli, pa su i pitanja i odgovori bili spontani... kako da ne! oni koji su odgovarali, često je trebalo da nauče šta će odgovoriti... tako je bilo uvek na ovim prostorima...
PItanja su se uvek znala unapred bilo kog karaktera da je bila emisija... tv je velika mašinerija za ispiranje mozgova...
ljudi zaboravljaju da imaju i dugme "mute"...

Грешка водитељице (лапсус) требала ја да каже када сте већ покренули политичка питања јер је он то заиста пре њеног лапсуса и урадио.
On ( Vucic) ima svoja pitanja, to zapavo nisu pitanja jer pitanja bi trebalo da ima
moderacija, nego ima svoje monologe koje vergla vec godinama 3xdnevno i to uglavnom
na drzavnoj televziji, ai vidi cuda , sada neka osoba njemu kaze da on porucuje pitanja
i plebs pada u fras zbog srece , a to je sve po njegovom nalogu i inscenirano jer mu zameraju
da preteruje sa diktaturom nad medijima.
Kakva bre pitanja on pokrece? On ih kreira pa onda od jutra do sutra na svoja sopstvvena
pitanja i odgovara.

Nije tajna da je na svim televizijama oduvek bilo pravilo da se pre snimanja bilo koje emisije unapred uvek znalo tačno koja pitanja će biti postavljena, čak i kakvi su odgovori poželjni, ako je anketa bila rađena na ulici... kao - - - "slučajno" su se sreli, pa su i pitanja i odgovori bili spontani... kako da ne! oni koji su odgovarali, često je trebalo da nauče šta će odgovoriti... tako je bilo uvek na ovim prostorima...
PItanja su se uvek znala unapred bilo kog karaktera da je bila emisija... tv je velika mašinerija za ispiranje mozgova...
ljudi zaboravljaju da imaju i dugme "mute"...
vidi se da niste bili nigde van ovih prostora,
kao ni ostatak euforicnih sagovornika sa ove teme,
inace nit bi ovaku debilnu temu otvarali, nit tako komentarisali

Klasika,uglavnom u svim tim emisijama su unapred spremna pitanja...
Zar ste stvarno ocekivali da ce se pojaviti na tv/ i da ce dozviliti da ga neki voditelj izbombarduje neugodnim pitanjima.
Pa sunce im kalaisano,valjda će neko stisnuti muda konačno i usred emisije uzivo skresati mu u lice sve.Evo ima posao kod Ivanovića,znači ne treba da brine za lebac..Samo nemamo nikog sa kičmom na rts-u.

Back