У шоку сам а ви сте прочитали вест и хоћу да питам кад сте схватили опасност Дунава те престали да прилазите преблизу води да се не деси шта се десило овом сликару?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Huja pripada Karaburmi, a Višnjica je cela na obali.Evo sad procitah da je upao u Visnjici, znaci Ada Huja verovatno.ela Višnjica je na obali, svaka kuća ima svoj prilaz Dunavu, verovatno nisi bio, ljudi su bukvalno prisvojili obalu.
Од увек је и треба се доста удаљити од воде те га посматрати са сигурне удаљености јер је вода на површини можда топла али је у дубини све хладнија и хладнија,водене струје су јаке,на местима где ваде шљунак,песак има вирова,вода зна да носи трупце и чак стабла дрвећа на пример.Što se teme tiče ne razumem zašto bi Dunav bio opasnost???
Не може неко ко није информисан како треба да буде опрезан а Дунав је изузетно моћна река изузетно ризична за сваког,треба да се што више особа едукује како би се овакве и сличне трагедије избегавале убудуће.To što je neko bio neoprezan i nažalost završio u Dunavu ne znači da je Dunav sam po sebi opasnost.
Lazes, nisi ti Djordje B.Ja sam '93. preplivao Dunav kod Smedereva i jedva doplivao na drugu stranu, bilo je strašno na mahove sam mislio da sam gotov. Posle sam pešaka otišao do mosta i tako se vratio nazad....
Pa ja, koji sam rodjen daleko od Dunava, shvatio sam opasnost od istog prvi puta kada sam ga vidio.У шоку сам а ви сте прочитали вест и хоћу да питам кад сте схватили опасност Дунава те престали да прилазите преблизу води да се не деси шта се десило овом сликару?
Lazes, nisi ti Djordje B.
Za tebe nema opasnosti da potoneš, glava ti je praznaPa ja, koji sam rodjen daleko od Dunava, shvatio sam opasnost od istog prvi puta kada sam ga vidio.
Suti i pali tu masinu, istocni Svaba cijeni samo tvoju volovsku snaguZa tebe nema opasnosti da potoneš, glava ti je prazna
Samo ti krampaj kod tvoj bosančerosa za 10x manju platuSuti i pali tu masinu, istocni Svaba cijeni samo tvoju volovsku snagu
Svoj na svomeSamo ti krampaj kod tvoj bosančerosa za 10x manju platu![]()
Tako već možeSvoj na svomePozdrav za "srBski" Brandenburg
Svako ko je domaci zna gde se u njegovom reonu na Dunavu sme, a gde ne sme kupati zbog struja i virova, i to postuje ako je iole normalan.
Тачно тако.U mom rodnom gradu nekoliko ljudi je bilo dobilo Zlatne plakete Novosti jer su spasavali neoprezne strance (najcesce decu sa ekskurzija) koji bi nepaznjom ili nemarom upali/usli u Dunav gde nikako ne treba.
Управо јер спој површинског слоја топле воде и испод тога хладније доводи најчешће до превеликог шока за срце.Nazalost, bilo je cak i smrtnih slucajeva da je reka progutala nesrecnike bukvalno na metar od obale (koja je uredjena u vidu keja).
Ако је тако на који начин би извршила превенцију и подизање свести о опасностима те заштити од истих?Ja sam pored Dunava 50 godina,
Једна мртва особа је мртва особа превише а многи немају свест да тло испод ногу може да им се одрони те да упадну у Дунав изненада.Kao da si neki tabloid...