Kad ste shvatili da ste se u nesto previse udubili?

Msm ne bas udubili, ali da ste o necemu previse istrazivali, ucili te da ste mozda u nekom rendom trenutku našli neki primer..
...

Треба знати кад си претерао,
и треба се знати извући из непродуктивног размишљања.

Давно је било,
али ми Срби, сваки понаособ, кад тад у задњих 650 година дођемо до размишљања о Косову.

Како сам тај ћорсокак избегао ?
Па решавао сам једном квадратуру круга иако сам чуо да је то нерешиво,
односно нерешиво на тај буквални начин.

Решење за тако нерешиве проблеме је очито - не треба их решавати !
Ето то је решење и за Косово.

Кад сам тако релаксирао мозак, све је било лако !

Схватих,
круг не можеш да квадрираш, али можеш да кругираш,
исто је и са Косовом.

Не можеш да га даш, али можеш да га трампиш ...

U poslednje vreme pomalo pratim rat u Ukrajini (uglavnom ovde na forumu) i već četiri noći zaredom sanjam:
1) nečiji je rođendan i ja se čudim što su napravili tortu u obliku tenka, a svi me ubeđuju da to nije tenk i da umišljam
2) u rovu sam, nada mnom lete rakete, bombe, pucaju iz sveg mogućeg oružja, prašina, strah
3) zajedno sa Lukašenkom posmatram mapu i spremamo se za napad
4) neko me iznervira i ja mu kažem: "Sad će ti pokazati moj PVO" i lansiram drvenu bombu na njega
Ne ide mi se noćas na spavanje... :sad2:

U poslednje vreme pomalo pratim rat u Ukrajini (uglavnom ovde na forumu) i već četiri noći zaredom sanjam:
1) nečiji je rođendan i ja se čudim što su napravili tortu u obliku tenka, a svi me ubeđuju da to nije tenk i da umišljam
2) u rovu sam, nada mnom lete rakete, bombe, pucaju iz sveg mogućeg oružja, prašina, strah
3) zajedno sa Lukašenkom posmatram mapu i spremamo se za napad
4) neko me iznervira i ja mu kažem: "Sad će ti pokazati moj PVO" i lansiram drvenu bombu na njega
Ne ide mi se noćas na spavanje... :sad2:
mozak ti se prazni od tih misli

Drugačije mislim danas...
Kad sam nešto toliko zavolela da sam dopustila da postane deo mene i da me menja;
U procesu nisam ni slutila da je sve radi nekog efekta, ali kad se obazrem na pojedine svoje postupke, misli, čak i kompletan lični sistem vrednosti, to sve u šta sam se (previše) udubila je kao polazište, ono gde se tačno vidi šta je bilo pre, a šta je posle.
Zahvalna sam na tome... kao i mnogobrojnim ljudima koji u mom svetu imaju učešće na razne načine.
Nadam se da ta zahvalnost može da dopre do svih koje imam na umu, a koji iskrsavaju neprekidno otkako o tome razmišljam.
Šta više, mislim da to nije puka zahvalnost, već čista ljubav!

Back