Kad ste najbolje ziveli

Nisam bio u braku, još uvek, jednog dana kad dodje vreme i potreba za tim biće, ali za sada mi je momački život više nego povoljan.

Malo je čudno što su se najbolji drugovi oženili a drugarice udale, tj njih petoro sad više imaju zajedničkih tema, ja sam jedina crna ovca u društvu sad :D

Ali je zanimljivo kako kada se pokupimo nekada, kada uteknu svojim bračnim partnerima, svi se slažu oko jednog, mnogo je lepše bez obaveza :D :D

Lepo mi je uvek bilo a kad se budem ozenio zivecu potpuno isto a za zenu tada nastaje pakao, ima da joj nakucam petoro dece uposlicu je da rinta od jutra do mraka svu cu joj imovinu zapleniti i prokockati na lude i kurave i kad mi dojadi pedaliracu je napolje.Mnogo mi se svidja ovakav zivot koji je dostojan i koji treba da ima svaki muskarac.

Nikada ! :evil:
uvek je bilo nekog sranja da mi zagorčava život !
tako je to kada se rodiš među imbecilima.

najobjektivnije gledajući, ako ignorišem neke ozbiljnije probleme (a nemoguće je ignorisati ih i ne misliti na iste svaki dan), najbolji mi je period od ranih dvadesetih pa na ovamo jer sam zdrav i nezavistan i nemam nikog bolesnog o kome bih brinuo.

Lepo mi je uvek bilo a kad se budem ozenio zivecu potpuno isto a za zenu tada nastaje pakao, ima da joj nakucam petoro dece uposlicu je da rinta od jutra do mraka svu cu joj imovinu zapleniti i prokockati na lude i kurave i kad mi dojadi pedaliracu je napolje.Mnogo mi se svidja ovakav zivot koji je dostojan i koji treba da ima svaki muskarac.

A šta će deci da ostane?
Važnije ti kurave od đece crnjane? I to LUDE KURAVE! :sad2::zeek:

Ostavio bi ih da se vuku gola i bosa po ulici. :sad2:

Poslednja izmena:

Back