Kad ste bili najpijaniji u zivotu

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Evo da ispricam divnu pricu deci pred spavanje . Treba sam ic na zurku sa jaranima pa se nasli kod jednog doma . Kad tu moja eks . Naravno zagrli me tuka ona i nasmijesi se cura , ko da je zaboravla da je prije par mjeseci rekla da nece da me vidi i da ce pusku za mene kupit . ja rece deder sipaj jaro , danas je moje vecer .Tako ja dokrajci skoro cjelu flasu . Tako krenusmo na glavni parti . ja ono sve vidim kroz maglu . I u nekom momentu osjetim kako je vrijeme ici doma . Budim se ja oko 9 sati u perfektnom stanju ,ko da sam popio dvije pive a ne pola kazana . Kad ono pogledam krevet sve upovracano . Uzmem bacim dusek a posteljinu i ostale stvari stavim na pranje . Posle saznam da sam bio zaspo u dnevnoj sobi i da su me ortaci nosili u sobu , pravi junacina . Posle toga rekoh sebe . Vid dorata sto uradi . mehana me nece vise vidjet .

Ima tome 7-8 godina. Moj rodjendan, kupio vlasu Absinthe-a ( naravno neki spiritus ) i dosta vina, piva, vodke, i Pelinkovca... Sve u svemu poceo sa Absinthe-om i popio jedno 1/3 flase, posle uzeo Vodku i isto tako i na kraju 5 piva. Onesvestio se na patosu i probudio skoro 24 sata kasnije. Nakon toga sam odlucio da prestanem da pijem...

Evo da ispricam divnu pricu deci pred spavanje . Treba sam ic na zurku sa jaranima pa se nasli kod jednog doma . Kad tu moja eks . Naravno zagrli me tuka ona i nasmijesi se cura , ko da je zaboravla da je prije par mjeseci rekla da nece da me vidi i da ce pusku za mene kupit . ja rece deder sipaj jaro , danas je moje vecer .Tako ja dokrajci skoro cjelu flasu . Tako krenusmo na glavni parti . ja ono sve vidim kroz maglu . I u nekom momentu osjetim kako je vrijeme ici doma . Budim se ja oko 9 sati u perfektnom stanju ,ko da sam popio dvije pive a ne pola kazana . Kad ono pogledam krevet sve upovracano . Uzmem bacim dusek a posteljinu i ostale stvari stavim na pranje . Posle saznam da sam bio zaspo u dnevnoj sobi i da su me ortaci nosili u sobu , pravi junacina . Posle toga rekoh sebe . Vid dorata sto uradi . mehana me nece vise vidjet .

ja se nesto bio prepio i prepusio,i onda me stavise u taksi i kuci,i ja u taksiju bacim peglu po taksisti,to je bilo onako vrh.

ja se nesto bio prepio i prepusio,i onda me stavise u taksi i kuci,i ja u taksiju bacim peglu po taksisti,to je bilo onako vrh.

Ja se prosle godine napio ko Nijemac na nekom rodjendanu
drinks.gif
i po povratku kuci se ispovraco u taksiju. :bljak: Taksista htio zvati policiju koliko se naljutio.
ireful.gif
Moja zena morala brisati pod taksija mojom kapom. Onda ona zvala svog tatu pa me zajedno nosili do kuce (dva kilometra) jer taksista nije htio dalje voziti. Ovo su mi sve sutra pricali jer naravno nista nepamtim. :whistling:

Ja se prosle godine napio ko Nijemac na nekom rodjendanu
drinks.gif
i po povratku kuci se ispovraco u taksiju. :bljak: Taksista htio zvati policiju koliko se naljutio.
ireful.gif
Moja zena morala brisati pod taksija mojom kapom. Onda ona zvala svog tatu pa me zajedno nosili do kuce (dva kilometra) jer taksista nije htio dalje voziti. Ovo su mi sve sutra pricali jer naravno nista nepamtim. :whistling:

Heh,ovde u taksiju sam bio sa dva drugara,i onda nije smeo ni da pisne a kamoli da zaustavi auto i da zove muriju :)

Ne treba preterivati sa plazmom u mleku.
Al' sa druge strane, jednom se živi...

Ne zajebavam se. Kad mi je bilo 5 godina, kod babe na selu, napili su me neki sljakeri na lokalnom groblju, casa crnog vina na eks. Ubio sam se kao zivotinja, teturam, idem kuci i vicem "Baba, ja se napio!" Baba krsi ruke, bugari, starci su bili na poslu. Vodile me komsije na rijeku, polijevali vodom, sta su sve radili, gadno sam se ispovracao... Zgadio mi se alkohol negdje do 12. ili 13. godine.

Ima tih situacija dosta, al svaka ima svoju anegdotu ... ono sto bih izdvojio jeste, odlazak u kafanu u super atmosferi koje je podrazumevalo odlucnu organizaciju sto se tice i devojaka i mesta, naravno zadesi se situacija da krene neko muvanje medjutim nije toliko muvanje, koliko je doping radio sve vreme :)
da ne duzim pricu, suma sumarum bez preterivanja nekih vecih izujem 0.7 ml Red Labbel ko iz 'icke za nekih 45min uz povremeno zesce kontinuirano eksiranje jer me ispogadjale dosta pesme, posle toga tu i tamo bio neki jelen 0.5 3,4 komada, spricer 2,3 komada, pelinkovac eksirao tu i tamo jebavao se...
Scena 1) samar od doticne cure kojoj sam se spustio kontuzovan na kolena i poceo da lizem butine
Scena 2) odlazak do stola puzeci,ili nazovi receno poluhodajuci da bih se povadio od sramote medjutim padam preko stola spotaknut i lomim 2-3 case
Scena 3) drugar me drzi da sedimo za stolom i pevamo da bi povadio situaciju dok mnogi blenu u pijane budale,hvatam flasu praznu od viskija i sevam je u zid do kojeg sedimo
Scena 4)Dolazi obezbedjenje i krece fajt nevidjen iz kog se javljaju par rupa u pamcenju da ja uopste ne znam kako sam izasao ispred kafane sav krvav da bi neko pozvao u tom trenutku taksi
Scena 5)Ulazimo ja i 2 drugara u taksi i pita me taksista gde da vozim,ja sedam na zadnje sediste i kazem "VOZI BOLI TE 'URAC"
Scena 6) taksista lik nas izbacuje 2 ulice na dole, ja nisam u stanju da govorim i krecem da peglam u fontanu u kojoj sam usao do pola da se povadim,pritom napolju decembar mesec -13

Nekako pesaka posle do kuce, puzeci, lebdeci,spavajuci povremeno naslonjen na zid zgrada okolnih, dodjem nekako do pekare ulazim sav uneredjen tu u komsiluk znam se sa tim likovima sto rade nocu,ulazim na vrata i trazim cetvrtinu sa sirom i jogurt , palim cigaru u sred pekare i dok ona dogovreva u mojim prstima ja glavom od sto i padnem u nesvest da bi vec nadleznost preuzela posle hitna.

Pre neki dan se navrsava 3 godina od kako ne pijem :)

Mene je prvo pijansvo bilo kad sam imao sedam godina, bio sam u selu u dalmaciji i dali mi vina, pa sam se posle valjao po travi i govorio "dečkić se napio". A što se tiče najgoreg pijanstva, to mi je bilo kad sam krenuo u srednju školu. Najboljem drugu mi bio rođendan, a ja u to vreme od jedne flaše piva sam cirke, a od dve sam pijan ko bulja. Popio prvo pivo, pa potom sa jednim pajtosom uzeo da cirkam žestinu. Pošto sam bio klinja, nije mi se još razvila gadljivost prema žestokim pićima već sam pio kao vodu. Ja se ničega ne sećam šta sam radio te noći, crna rupa, mrak. Jedino što sam uspeo da saznam sigurno je da sam na kolenima izjavljivao ljubav jednoj drugarici i da sam se ispovraćao po krevetu od ćaleta i keve slavljenika. Ništa drugo ni do dan danas nisam uspeo da saznam.

Mene je prvo pijansvo bilo kad sam imao sedam godina, bio sam u selu u dalmaciji i dali mi vina, pa sam se posle valjao po travi i govorio "dečkić se napio". A što se tiče najgoreg pijanstva, to mi je bilo kad sam krenuo u srednju školu. Najboljem drugu mi bio rođendan, a ja u to vreme od jedne flaše piva sam cirke, a od dve sam pijan ko bulja. Popio prvo pivo, pa potom sa jednim pajtosom uzeo da cirkam žestinu. Pošto sam bio klinja, nije mi se još razvila gadljivost prema žestokim pićima već sam pio kao vodu. Ja se ničega ne sećam šta sam radio te noći, crna rupa, mrak. Jedino što sam uspeo da saznam sigurno je da sam na kolenima izjavljivao ljubav jednoj drugarici i da sam se ispovraćao po krevetu od ćaleta i keve slavljenika. Ništa drugo ni do dan danas nisam uspeo da saznam.

Kako to mislis da ti se jos nije bila razvila gadljivost prema zestokom alkoholu jer si bio klinja? Kod mene je bas obratno. Ja sam se kao klinac gadio zestine i alkohola uopste a sad mi se nista negadi, cak sta vise.
connie_3.gif

Karakteristican ritual inicijacije, svaki 'klapac' u Morlakiji se napije ("proba vina ili bevandu") tamo pred polazak u vrtic ili osnovu skolu.

Пунолетство код другарице > Сопот > месец:април

Ћале ме оставља у 9:15.
Утучем пола кила ракије. Одем да наручим песму. Не знају. Вратим се. Утучем још пола литра.
Стављам главу на сто. Будим се у ћалетовим колима сав исповраћан. Неко му је са мог телефона послао "дођи по мене".
Порука му је послата у 22:25.

Не требају детаљи...

Hmm pre par godina u Crnoj Gori :D
Preseklo me odjednom po izlazku iz nekog kluba ( naravno pre toga se tuklo isto,pa se samo dopunjavalo tamo). Nisam mogao da hodam,drugar me jedva odveo do neke klupice,tamo sam se ispeglirao i posle pao u tu barustinu povracke...Skinuli su mi sve,i onako u gacama me nekako odvezli do taksija...Opet sam peglirao isped zgrade,i opet pod tusem,gde su me tusirali njih 5,6...Nekako su me odneli do kreveta...Ne ponovilo se :lol:

Back