B bakonja Buduća legenda Poruka 43.537 06.02.2015. u 16:03 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #101 Decko je sada "otkrio jednu veeeeliku zivotnu tajnu" ....!
kami83 Legenda Banovan Poruka 62.443 06.02.2015. u 21:21 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #102 A Zeljko Obradovic vam je sada heroj i primer uspesnog Srgbina, a on sto je ubio osobu u saobracajki i robijao zbog toga, to nista, a?
A Zeljko Obradovic vam je sada heroj i primer uspesnog Srgbina, a on sto je ubio osobu u saobracajki i robijao zbog toga, to nista, a?
Reefer Starosedelac VIP Poruka 199.138 06.02.2015. u 21:44 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #103 Robijao i odrobijao. Platio svoj dug. Ili bi ti da ga kažnjavaš više nego država? I da se ogradim, ne vidim zašto bi bio heroj po bilo kom osnovu?
Robijao i odrobijao. Platio svoj dug. Ili bi ti da ga kažnjavaš više nego država? I da se ogradim, ne vidim zašto bi bio heroj po bilo kom osnovu?
zlatko01 Buduća legenda Poruka 27.420 06.02.2015. u 22:56 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #104 Veoma jednostavno pitanje, da li je pinkovac sposoban za voznju? On uopste nije osetio udarac u auto, zasto?
Veoma jednostavno pitanje, da li je pinkovac sposoban za voznju? On uopste nije osetio udarac u auto, zasto?
tehduduk Buduća legenda Poruka 29.570 06.02.2015. u 23:47 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #105 ja bojkotujem sve sto ima veze za Zeljkom Mitrovicem
sasasta Buduća legenda Poruka 33.993 07.02.2015. u 19:59 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #106 Po meni je oslobodjen za najvecu gresku.jer trebao je pomoci bez obzira i da se ona bacila pod kola. jer nesrece se desavaju a i semafor je manje bitan . ali kad ju je vec udario trebao je pomoci a ne pobeci. minut je nekada bitan - - - - - - - - - - dok ne pocne narod sam da sprovodi pravdu
Po meni je oslobodjen za najvecu gresku.jer trebao je pomoci bez obzira i da se ona bacila pod kola. jer nesrece se desavaju a i semafor je manje bitan . ali kad ju je vec udario trebao je pomoci a ne pobeci. minut je nekada bitan - - - - - - - - - - dok ne pocne narod sam da sprovodi pravdu
kami83 Legenda Banovan Poruka 62.443 07.02.2015. u 20:04 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #107 Reefer: Robijao i odrobijao. Platio svoj dug. Ili bi ti da ga kažnjavaš više nego država? I da se ogradim, ne vidim zašto bi bio heroj po bilo kom osnovu? Kliknite za proširenje... A Gavrilo Princip, je li i on nije heroj? A Karadjordje bas i nije platio koliko je zasluzio i koliko je ubijao. Mislim, roknuli ga Srbi, ali ne zbog njegovih zlocina, nego zbog borbe za vlast.
Reefer: Robijao i odrobijao. Platio svoj dug. Ili bi ti da ga kažnjavaš više nego država? I da se ogradim, ne vidim zašto bi bio heroj po bilo kom osnovu? Kliknite za proširenje... A Gavrilo Princip, je li i on nije heroj? A Karadjordje bas i nije platio koliko je zasluzio i koliko je ubijao. Mislim, roknuli ga Srbi, ali ne zbog njegovih zlocina, nego zbog borbe za vlast.
sasasta Buduća legenda Poruka 33.993 07.02.2015. u 20:46 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #108 kami83: A Gavrilo Princip, je li i on nije heroj? A Karadjordje bas i nije platio koliko je zasluzio i koliko je ubijao. Mislim, roknuli ga Srbi, ali ne zbog njegovih zlocina, nego zbog borbe za vlast. Kliknite za proširenje... karadjirdje je bio covek koji bi ubio svakog ko se ne slaze sa njim kad se vratio hteo je opet rat protiv turaka.koliko bi bilo mrtvih da milos nije uradio ono sto je morao
kami83: A Gavrilo Princip, je li i on nije heroj? A Karadjordje bas i nije platio koliko je zasluzio i koliko je ubijao. Mislim, roknuli ga Srbi, ali ne zbog njegovih zlocina, nego zbog borbe za vlast. Kliknite za proširenje... karadjirdje je bio covek koji bi ubio svakog ko se ne slaze sa njim kad se vratio hteo je opet rat protiv turaka.koliko bi bilo mrtvih da milos nije uradio ono sto je morao
zlatko01 Buduća legenda Poruka 27.420 08.02.2015. u 13:19 - Kad si bogat i jak,onda si i nevin #109 sasasta: Po meni je oslobodjen za najvecu gresku.jer trebao je pomoci bez obzira i da se ona bacila pod kola. jer nesrece se desavaju a i semafor je manje bitan . ali kad ju je vec udario trebao je pomoci a ne pobeci. minut je nekada bitan - - - - - - - - - - dok ne pocne narod sam da sprovodi pravdu Kliknite za proširenje... Nije pobegao bez razloga, kao zbunio se
sasasta: Po meni je oslobodjen za najvecu gresku.jer trebao je pomoci bez obzira i da se ona bacila pod kola. jer nesrece se desavaju a i semafor je manje bitan . ali kad ju je vec udario trebao je pomoci a ne pobeci. minut je nekada bitan - - - - - - - - - - dok ne pocne narod sam da sprovodi pravdu Kliknite za proširenje... Nije pobegao bez razloga, kao zbunio se